Rüyada karınca öldürmüş olmak,  iyiye işaret değildir. Evinize gelmiş olacak olan maddi ve manevi rahatlığı elinizin tersi ile iteceğinize, iş hayatınızda sunulan fırsatları kaçırmış olacağınıza yorumlanır. Karınca öldürmüş olmak bununla birlikte tasalanacağınız pek cici olmayan vaziyetlere, ayrıca kimi zaman da duymuş olacağınız acı bir havadis olmak suretiyle da tabir edilmektedir. Rüyanızda karıncaların yuvasını ezmiş olmanız, esas yaşamda başınıza gelmiş olacak olan bir badiren işaretçisidir.



    Rüyada Karınca Sürüsü Görmek

    Rüyada karınca sürüsü görmek, iş hayatınızda kazanacağınız itibar yardımıyla yükselmiş olacağınıza, ticari manada işlerinizi büyütmüş olacağınıza, kalabalık ve hijyenik platformlara girmiş olacağınıza delalet etmektedir. Rüyanızda karınca sürüsünün hanenize girdiğini görmüş olmanız, hanenizin bollukunun artış göstereceğine, geçim sorunu çekmeyeceğinize, hayatınız süresince evinizden hayır ve bollukun eksik olmayacağına yorumlanır. Bununla birlikte rüyada görmüş olunan karınca sürüsü, uzun hayata de işaret etmektedir.

    Rüyada Karınca Beslemek

    Rüyada karınca beslemiş olmak, evinize girmiş olacak olan kısmetin, malın ve paranın çokluğuna işaret etmektedir. Rüyanızda karıncaları evinizde beslediğinizi görmek, hanenizin yiyip içeceği şeylerin artış göstereceğine, aile fertleri arasında rahatın, sistemin, hürmetinin hiç eksik olmayacağına yorumlanır. Bununla birlikte rüyada karınca beslemiş olmak, hasta şahsın hastalıktan kurtuluşa ereceğine, uzun ve sağlık bir yaşam sürmüş olacağına de işaret etmektedir.

    Rüyada Uçan Karınca Görmek

    Rüyada karıncaların uçtuklarını görmek ev halkından veya yakın hısımlardan birinin gurbete gideceğinin, evde askerlik çağı gelmiş olan delikanlının bu günlerde askere gideceğinin işaretçisidir. Rüyada uçan karınca parasal manada yükü olan bir şahısdan de feraha ermeye tabir edilmektedir. Karıncayı uçarken görmek, aile içerisindeki hasta şahsın ölümünün yaklaştığının işaretçisidir.

    Rüyada Haneden Karınca Çıkması

    Rüyası esnasında yaşamış olduğu haneden karıncaların çıktığını gören şahsın elinden çıkmış olacak paraya, hanesinden çıkmış olacak eşyaya tabir edilmektedir. Karıncaların haneden bir şeyler taşıdığını görmek pek hayra belirti değildir. Hanenizdeki kıymetli eşyalarınızın ve ziynetlerinizin çıkmış olacağına işaret eder. Kimi rüya yorumcularına göre ise, bu rüya hırsıza işaret etmektedir.

    in K