Rüyada karpuz görmek rüya tabircileri kısımından türlü biçimlerde yorumlanabilir. Bu cins bir rüya türlü doğrultuları ile hayra yorumlanabileceği gibi bununla birlikte şerre ve fenalığa de yorumlanabilir. Rüya değerlendirmelerinin doğru bir biçimde yapılabilmesi için rüyalarınızı en güzel biçimde çözümleme etmeniz gerekmiş olmaktadır. Rüyada karpuz ve kavun görmek aynı biçimde tabir edilmektedir. Rüyada görmüş olunan karpuz ara sıra hayırlı bir havadise ara sıra gündeme gelecek sorunlu günlerin yaklaştığına kimi zaman da bir arkadaşa ve bu arkadaş ile alakalı gündeme gelecek olumsuz gelişmelere delalet etmektedir. Bu halde rüyanın muhtevası hakkında net bir karara varmış olmak ve yorumlamış olmaları bu biçimde düzenlemiş olmak gerekmiş olmaktadır.



    Rüyada Karpuz Almak

    Rüyada alımı yapılan karpuz yeni bir teşebbüsü anlatım etmektedir. İşinizde yapmış olacağınız bir yükseliş veya eskisinden farklı bir iş için atacağınız adımı anlatım etmektedir. Rüyada bir şahıs karpuz satmış olun almış olduğunu görüyorsa bu rüya bahse konu olan insan için müspet biçimde tabir edilir. Yakın bir vakit içinde işinde büyük bir adım atarak yatırım yapmış olacağına ve bu halde para yatırmış olacağına delalet etmektedir. Ayrıyeten rüyada görmüş olunan karpuz iş yaşamında karşılaşılacak pozitif gelişmelere de delalet etmektedir.

    Rüyada Karpuz Kesmek

    Bir şahıs rüyası esnasında karpuz kestiğini görüyorsa bu vaziyet rüya tabircileri kısımından müspet biçimde yorumlanmaz. Rüyada kesildiği görmüş olunan karpuz hayırsız ve kötü bir havadise delalet etmektedir. Bu halde şahsın bu günlerde oldukça kötü bir bilgi alarak büyük üzücü olayların gündeme geleceğine delalet etmektedir. Ayrıyeten yaşamında pekçok olumsuz gelişme yaşanarak büyük düzeyde enkaz yaşayacağına delalet etmektedir. Rüyada karpuz kesmiş olmak hayır ve güzellik olmak suretiyle yorumlanmaz.

    Tatlı Karpuz yemek

    Rüyada şahsın kendini tatlı karpuz yerken görmezi güzellik ve iyiliğe delalet etmektedir. Rüyayı gören kişinin rüyası müspet biçimde tabir edilir. Yapmayı murad ettiği bütün işleri muvaffakiyetli bir biçimde tamamlayacağına huzur ve huzur dolu bir yaşama ereceğine ve memnun bir yaşamı olacağına delalet etmektedir. Bununla birlikte tatlı karpuz görmek şahsın epeydir beklemiş olup de alım yapamadığı fazlaca arzuladığı bir havadisi alacağına ve bütün işlerinin müspet biçimde sonlanacağına delalet etmektedir.

    Acı Karpuz Yemek

    Bir şahıs rüyası esnasında yemiş olduğu karpuzun tadının acı olduğunu görecek olursa bu rüya umumi olmak suretiyle hayra yorumlanmaz. Şahsın yapmış olduğu bir işten ötürü ağızının tadının bozulmuş olacağına işlerinin olumsuz bir biçimde sonlanacağına delalet etmektedir. Bununla birlikte bir şahıs rüyası esnasında tatsız ve kötü bir karpuz yediğini görecek olursa bu günlerde olumsuz ve istemediği bir bilgi alarak büyük üzücü olayların gündeme geleceği manasına çıkmaktadır.

    Rüyada Karpuz Yemek

    Rüyada karpuz yemek dedikodu ve gıybet manasına çıkar. Şayet şahıs rüyası esnasında karpuz yediğini görecek olursa bu riya bahse konu olan insanın arka tarafından dedikodusunu yapanlar olduğuna delalet etmektedir. Şahıs rüyası esnasında karpuz yediğini görecek olursa yakın etrafındaki dostlarının ve yakınlarının kendisisi hakkında kötü dedikodu ve iftiralar meydana atarak şahsın kötülüğünü istediklerine delalet etmektedir. Bu halde rüyada karpuz yenildiğini görmek pek hayra ve güzelliğe yorulmuş olmaz.

    Rüyada Tarladan Karpuz Almak

    Bir şahıs kendini sonsuz kocaman bir karpuz tarlasında görüyorsa ve bununla birlikte bulunmuş olduğu tarladan karpuz kopardığını görüyorsa bu rüya atışma ve gürültü olmak suretiyle tabir edilir. Şahsın tez zamanda etrafında bulunmuş olan arkadaş veya yakınlar ile ateşli bir atışma yaşayacağı anlatım edilmektedir. Bu cepheden çevremizde olup biten hadiseleri iyi gözlemleyerek dikkatli ve sakin davranmış olmamızda fayda var.

    Rüyada Ansızın Çok Karpuz Görmek

    Şahsın rüyası esnasında sayıca çok karpuz görmüş olması pek hayra yorumlanmaz. Olumsuz hadiselerin ve hüzünü çağrıştırır. Yalnız bu ansızın çok karpuzları rüyayı gören kişi kendisi hanende görüyorsa bu halde vaziyet çok daha kötü bir biçimde tabir edilir. Şahsın hayat alanı içinde ansızın çok karpuz görmüş olması bu günlerde yaşanması imkan dahilinde olan hoşa gitmeyecek bir hadiseyi musibeti ve belayı çağrıştırır. Bu halde bütün rüya tabircileri kısımından vaziyet oldukça olumsuz bir biçimde tabir edilir.

    Rüyada Sezonunda Karpuz Görmek

    Bir şahıs rüyası esnasında alım yapmış olduğu karpuzun tam sezonunda olduğunu görmüş olması müspet biçimde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin tez zamanda oldukça güzel havadisler alarak memnun olacağına işaret edilir. Bununla birlikte rüyada sezonunda karpuz görmek şahıs şayet zor ve kötü bir durumdaysa tez zamanda içerisinde olduğu bütün olumsuz vaziyetlerden kurtuluşa ereceğine delalet eder.

    Rüyada Karpuz Ekmek

    Rüyada bir şahıs kendinin boş bir tarlaya karpuz ektiğini görecek olursa yeni ve kendisisi için hayırlı sonuçlanacak bir işe başlamış olacağına delalet etmektedir. Karpuz ekmek bununla birlikte yeni bir geçim kapısı çıktığına ve şahsın ekonomik manada bütün yüklerinden tez zamanda kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir. Rüyada karpuz ekmek rüyayı gören kişinin önünde açık hale gelecek olan yeni kapıların var olduğuna delalet etmektedir. Bu halde şahsın olanaklarını en güzel biçimde değerlendirmeye tabi tutması gerekir.

     Bozulmuş Karpuz

    Rüyada şahıs kendini bozulmuş ve çürümüş bir karpuz yerken görecek olursa bu günlerde çok önemli bir rahatsızlık gündeme geleceğine delalet etmektedir. Şahsın yaşamında türlü olumsuzlukların gündeme geleceğine ve kendinin veya etrafında bulunmuş olan birinin ciddi bir rahatsızlık geçirmiş olarak çok zor günler atlatacağı açıklanır. Bozulmuş karpuz pek hayra yorumlanmaz.

    Rüyada Olgunlaşmış Karpuz

    Bir şahıs rüyası esnasında olgunlaşmış ve olması lazım olan tada ulaşmış bir karpuz yediğini görecek olursa bu rüya bahse konu olan insan için müspet biçimde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin hayırlı ve helal yoldan türlü mallar kazanacağına ve maddi cepheden büyük bir konfor yaşayacağına delalet etmektedir. Bu halde rüyada görmüş olunan olgunlaşmış karpuz şahsın kazanç sağlayacağı helal paraları anlatır. Umumi olmak suretiyle karpuz rüyaları değişik biçimlerde tabir edilir. Bu rüyanın muhtevası ile yakinen ilgilidir. Rüyada görmüş olunan karpuz bir taraf yorumcu kısımından hüzün ve ıstırap olmak suretiyle tabir edilir. Şahısların bu günlerde yakalanacakları ciddi bir rahatsızlığın alametidir. Bununla birlikte rüyada görmüş olunan karpuz şahsın yakın arkadaşları ile yaşayacağı şiddetli atışmaları anlatır. Bir taraf rüya yorumcusuna göre dertten ve türlü sıkıntılardan arınmış olup helal yoldan türlü mallar kazanılacağına delalet etmektedir. Ayrıyeten epeycedir beklenen bir havadis olmak suretiyle da açıklanabilir. Rüyada görmüş olunan karpuz kavundan çok daha hayra yorulur biçiminde anlatımlarda bulunmuş olmaktadır. Ayrıyeten görmüş olunan ufak karpuzlar halis niyetin ve güzel bakmanın bir anlatımıdır.

    RÜYADA KARPUZ GÖRMENİN PSİKOLOJİK ANLAMI

    Rüyalarımız yaşadıklarımız veya yaşayacaklarımız hakkında bizlere görülmüş olması lazım olan türlü ipuçları vermiş olmaktadır. Rüyada karpuz görmek şuuraltımızın içinde kaybolmuş olup giden türlü hadiseleri açık tarafa çıkarır. Ayrıca rüyalar şahısların ruh ve karakter çözümlemelerini de sağlamaktadır. Rüyada karpuz görmek sorun ve hüzünü çağrıştırır. Bu vaziyet ise şahsın kötü bir ruh halinde olduğunu ve bu sebepden ötürü türlü olumsuzlukları devamlı olmak suretiyle bünyesine çektiğini söylemiş olabiliriz. Ayrıyeten karpuz rahatsızlığın işaretçisi olmak suretiyle da söylenir. Bu halde şahsın basit bir bünyesinin olduğunu ve sıklıkla hastalanarak içinde rahatsızlık huzursuzluğu yaşadığını söylemiş olabiliriz. Kimi vaziyetlerde rüya tabircileri rüyada karpuz görmenin şahsın bütün sorunlarından feraha erip huzur ve memnun bir yaşam sürmüş olacağına işaret olduğunu söylemiş olmaktadır. Bu halde şahıs hakkında olumsuzlukları muhakeme etmek istemeyen ruh hali olmak suretiyle oldukça olumlu bir kişiliğe malik bütün sıkıntılarını zorlanmış olmadan tez zamanda çözebilen birisi olduğunu söylemiş olmamız imkan dahilindedir. Ayrıyeten karpuz kesmiş olmak dedikodu olmak suretiyle tamamlanır. Şahsın etrafındaki yakınlarından pek emin olmadığını onlara güvenmiş olmadığını ve içinde bu huzursuzları yaşadığını söylemiş olmamız imkan dahilindedir. Rüyaları küçümsememekte fayda vardır.

    in K