Rüyada arabanının yandığını görmek, şahsın işlerinde yaşayacağı bozulmalara, çalışmış olma yaşamında birtakım sorunlarla karşılaşmasına, elinden çıkmış olacak mal ve paraya, çekeceği kimi sorunlara delalet etmektedir. Bu rüyayı görmüş olan kişi tez zamanda bir belaya maruz kalır ya da üzüleceği bir olay yaşarmış ol.



    Rüyada Otomobile Binmek

    Rüyada otomobiline binen ve yolculuğa çıkmış olan kimse bir gruba liderlik ederek yöneticilik makamına yükselir. Bu rüya şahsın şan ve şöhret kazanmasına elde edeceği mutlu edici sonuçlara, mertebesinin yükselmiş olmasına ve derecesinin artmasına tabir edilir.

    Rüyada Otomobil Kazası Yapmak

    Rüyada otomobil kazası yapmış olan kimse bir musibete uğrar ya da başına istemediği bir olay gelir. Kimi zaman da bu rüya günah işlemiş olmaya, yanlış hareketlerden sakınmayıp doğru yoldan uzaklaşmış olmaya, dolayısıyla de insanların tepkisini çekmiş olmaya ya da bu tabiatı yüzünden bazılarına ziyan vermiş olmaya delalet etmektedir. Otomobil kazası yapmış olan kimse kendisi hareketleri sonuçunda ıstırapa düşer ya da başına büyük bir musibete kavuşur.

    Rüyada Otomobil İle Dolaşmak

    Rüyada otomobile binip dolaştığını görmüş olan kimse bir yolculuğa çıkar. Bu rüya görmüş olan kimse için epeydir beklediği bir havadisin gelmiş olmasına, kendine hayır getirmiş olacak bir seyahate çıkmış olmaya, sevmiş oldukları ile zaman geçirmeye, dertten sonra ferahlamaya da tabir edilir.

    Rüyada Arabacı Görmek

    Rüyada arabacı görmüş olan kimse, akli melekeleri yüksek ve ticaret ehli bir kişiyle karşılaşır ve onunla iş yapar. Bu rüya bilhassa esnaflar için hayırlı kazançlara, sahip olacakları mutlu edici sonuçlara da yorumlanabilir.

    Rüyada Otomobil Çekicisi Görmek

    Rüyada bir otomobilin çekildiğini ya da otomobili çekmiş olan bir çekiciyi görmek, herhangi bir mevzuda yardım alacağınıza, size göre önem derecesi yüksek olan hayırlı bir adama, büyük bir sorumluluğu üstlenmiş olmaya, başka insanların dertleri ile dertlenmiş olup onlara yardım eden ve selamete çıkarmış olan halis niyetli bir şahsa, arkadaşlıklara ve dostluklara da delalet eder.

    in A