Rüyada keçi sürüsü görmek, kimi meşakkatlardan ve sorunlardan sonra rahata kavuşma, memnun olma ve rahatlığa delalet eder. Keçi sürüsü gören insanın rızkı bol olur. Ak keçi sürüsü öbür renklerden daha hayra yorulur. Dinde sebata ve güzel namusa işaret eder.



    Rüyada Keçi Boynuzu Görmek

    Bu rüya sahibi kuvvetli ve sebatkar bir insandır. Meşakkatlara karşı her zaman dimdik durur ve hiçbir soruna kabullenmez.

    Rüyada Keçi Derisi Yüzmek

    Keçi derisi maldır ve ganimettir. Rüyada yüzülen deri çokça paraya delalet eder derisi yüzülen keçinin eti helal rızıktır ve maldır.

    Rüyada Keçiye Binmek

    Rüyada keçiye binip onu değişik doğrultulara sürmüş olan şahıs namusunu kontrol etsin. Bu sizlerin insanlar arasında desise yapmış oltuğunuz ve arayı bozduğunuza delalet etmektedir.

    Rüyada Keçinin Sizi Yere Attığını Görmek

    Bu rüya mevkii ve makamı yitirmeye ya da dünyalıkta eksilmiş olmaya delalet etmektedir.

    Rüyada Keçinin Kıllarının Artması

    Rüyada artan keçi kılı çoğalmış olan para ve maldır. Elinize çokça para geçer ve bütün sorunlarınız sona erer.

    Rüyada Dişi Keçi Görmek

    Rüyada görmüş olunan dişi keçi iyi tabiatlı ve hayırlı bir benzertir. Dişi bir keçiye sahib olduğunu gören esas yaşamda da evlenir.

    Rüyada Keçiyi Sağmak

    Rüyada keçiyi sağarak ondan süt elde ettiğini görmüş olmanız, bir bayandan size ulaşmış olacak hayırdır. Keçinin etini pişirmiş olup yemek de gene bir bayan kısımından ulaşmış olan iyilik ve menfaattir.

    Rüyada Et İçin Keçi Kesmek

    Rüyada etini yemek amacıyla keçi kesmiş olmak bir kadınla evlenmiş olmaktır. Bu evlilik küçük problemler olmakla beraber umumilikle hayra yorulur. Keçinin etinden istifade ettiğiniz miktarca benzeriniz iyi huylu ve iyi tabiatlı olur.

    Rüyada Dişi Keçinin Etini Yemek

    Bu rüya hastalıktan sonra tez zamanda kavuşulan afiyete delalet etmektedir.

    Rüyada Keçi Postu Görmek

    Rüyada keçi postu görmek, keçi postunu üstüne örtmek, o postun üstüne oturmuş olmak hep hayra yorulur ve mutluluğa delalet etmektedir.

    in K