Rüyada kemer görmek, rüyayı gören kişi için kötü talih manasına çıkar. Rüyası esnasında kemer görmüş olan kimse etrafındaki bir şahısdan kötü durumla karşılaşacak anlamına gelir. Bu şahsın aklına uyup, yalan hata, aslı astarı olmayan söylemlerine inanmış olarak adım atacağı ve bu işten ziyanlı çıkacağı manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin kendini yanıltmış olan ve hata kararlar alarak, hata işler yapmış olmasına sebep teşkil edecek şahıs sebebi ile tüm sistemi bozulmuş olacak, rahatı bozulacak, aile içindeki ve etrafı ile olan dirlik, düzeni da ortadan kalkacak anlamına gelir. Rüyada kemer görmek bir yandan peş peşe musibetler yaşamaya delalet ederken bir yandan da rüyayı gören kişiye talih, sevinç ve hayır getirmiş olacak kişilerle karşılaşması biçiminde yorumlanır.



    Rüyada Kemer Almış olduğunu Görmek

    Rüyası esnasında kemer almış olduğunu gören şahsın, başına bela alacağı şahıslara rastlayacağı manasına çıkar. Rüyayı gören kişi halis niyetinin kurbanı olacak ve büyük ziyan görecektir. Zira bu şahıslar rüyayı gören kişiyi oyunları ile aşağı çekeceklerdir.

    Rüyada Kemer Bağlamak

    Büyük bir uğursuzluktur ve acı bir bilgi alıp, çok sevilmiş olan birini yitirmeye delalet eder. Rüyayı gören kişi için yaşamta karşılaşılacak en büyük acı veren durumlardan birini yaşayacağı değerlendirmesi yapılır.

    Rüyada Kemer Takmak

    Hanen hanımına işaret eder. Rüyada kemer takmış olmak, hanen maliki olan bayanın, hanene bağlı oluşuna, tüm aklının fikrinin gerek haneni gerekse kendisini güzelleştirmek istemiş olmasında olduğuna yorumlanır. Bu hanım, kıyafetlerine, bakımına, biblolarına ve menekşelerine büyük bir özen gösteriyordur.

    Rüyada Kemer Almak

    Allah azze ve cellenin iradesiyle gelmiş olacak olan hayra ve lütfa delalet eder. Rüyayı gören kişi sağlık, mülk sahibi olmak ve sevinç ile nasiplenmiş olacak yaşamaktan en iyi biçimde istifade edecek anlamına gelir.

    Rüyada Altın Kemer Görmek

    Rüyayı gören kişinin yatak yaşamına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin karşı cinsle veya helali ile yatakta olmaya bayıldığı manasına çıkar.

    in K