Rüyada kendisi bebeğini görmek, memnun ve iyi bir yaşamı müjdeler. Kendisi bebeğini görmüş olan kişi, yaşamın tadını doya doya çıkarır ve huzur dolu, sevgi dolu bir akrabaya kavuşur. Rüyada kendisi bebeğini görmüş olan kimse talihli olur ve sürekli bahtı açık olur. Henüz evlenmemiş şahıslar için ise çok güzel ve hayırlı bir evlilik yapılacağına, İslami cepheden dindar, iyi ve engin yürekli bir benzere malik olunacağı manasına çıkar. Hayırlı işlere yorulmuş olan rüya bununla birlikte rüyayı gören kişinin etrafında, kendine dayanak olan şahıslar olduğuna ve yapacağı her hamlede dayanak alacağına da tabir edilir. Hem duygu yüklü yaşamın, hem de maddi yaşamın yüz güldürücü gelişmelere sahne olacağına yorumlanır.



    Rüyada Başkasının Bebeğini Görmek

    Şahsın duygu yüklü cepheden özlem duyduğu vaziyetler olduğuna, başkalarının mutluluğuna imrendiğine ve kendisi yaşamından mutlu olmadığına tabir edilir. Kimi değerlendirmelere göre ise, rüyayı gören kişinin son derece büyük bir kısmeti kaçırdığına ve başka şahısların bu talihe malik olduklarını gördüğüne, pişmanlık duyduğuna da tabir edilir.

    Rüyada Kız Bebek Görmek

    Kısa vadeli ve getirisi az işlere girmiş olmak, duygu yüklü manada hata kişilerle görüşmüş olmak ve yakınlaşmak gibi manalara gelir. Kız bebek görmek ara sıra acı vermiş olan, üzücü havadislere yorumlansa da, ileri yandan yaşamın keyifli yanını da simgeler.

    Rüyada Erkek Bebek Görmek

    Birçok yeni fırsat ve talihe malik olunacağı manasına geleceği gibi, maddi cepheden iyi bir gelire malik olunacağına da tabir edilir. Erkek bebek iyi talih ve bol talih anlamına gelir.

    Rüyada Kendisi Bebeğini Görmek Psikolojik Yorumu

    Rüyada bebek görmek umumilikle şahsın saf hissiyatlarını ve hayallerin simgeler. Büyük ve sıcak bir aile özlemi duyulduğu manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin bebek maliki olmak istemiş olmasının de göstergesidir ve şuuraltında bu isteğin açığa vurmuş halidir. Psikolojik cepheden, savunmasız ve şefkate gereksinme duyan bir kişiliğe ve ruh haline de dikkat çeken rüya, bununla birlikte şahsın çaresiz bir vaziyetde olduğuna ve yardıma muhtaç olduğuna da tabir edilir.

    in K