Rüyada kepek görmek, değişik biçimlerde yorumlanır. Saçta görmüş olunan kepek iyi görülmemektedir. Rahatsızlık manasına çıkar, rüyayı gören kişinin kimi sıhhat problemleriyle karşı karşıya geleceğine yorumlanır. Bununla birlikte dini yok saymış olmaya, boşlamış olmaya, secde etmeyi unutmuş olmaya yorumlanır. Rüyada görmüş olunan kepek şayet ekmek yapımında kullanılan kepekse öyleyse hak yolundan gidilmesine, hayırlı işler yapılmasına, dinde ve namusta güzelliğe, bilim, irfan ve takva maliki olmaya delalet eder.



    Rüyada Kepek Ekmeği Görmek

    Rüyada kepek ekmeği görmek, helal olan ve hayrı verilen kazanca delalet eder. Rüyayı gören kişi kazanımlarının bir kısmını sadaka vermiş olmak için hayırlı bir iş yapmış olan ve bu vesileyle ekmeğinin hiç kesilmediğine ve daha da arttığına inanmış ol kimse olmak suretiyle tasvir edilir.

    Rüyada Kepekli Saç Görmek

    Rüyada kepekli saç görmek, iyi görülmemektedir, rüyayı gören kişinin yaşamında kimi sorunlar ve meşakkatlar gündeme geleceğine, şahsın zor günlerden geçeceğine işaret eder. Bir yandan da rüya sahibinin kendisini dünya işlerine, sefahata, keyife çok kaptırdığı manasına çıkar.

    Rüyada Kepek Dökülmesi

    Rüyada kepek dökülmüş olması malın ve paranın zara olmasına, rüya sahibinin maddi ziyana uğramasına ve kazanımlarından olmasına delalet eder. Kimi zaman da hayırsız olan paranın veya malın elden kayıp gitmiş olmasına yorumlanır.

    Rüyada Kepek Ekmeği Yemek

    Rüyada kepek ekmek yemek, yokluğa düşmüş olmaya, mülkünden ve işinden olmaya, faturaları ve borçları ödeyememeye, mallara haciz gelmiş olmasına yorumlanır.

    Rüyada Kepekli Ekmek Almak

    Rüyada kepekli ekmek alım yapmak da kepekli ekmek yemekle benzerlik gösterecek biçimde tabir edilir ve rüyayı gören kişinin işini kaybedeceğine, yiyip içeceği şeylerden ve gelirinden olacağına yorumlanır. Rüya sahibinin çok talihsiz ve kısmetsiz olacağı bir evrenin geldiğine, kazanç kapılarının kapanacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına ve şahsın geçim derdine düşmüş olup, ev içinde rahatsızlık yaşayacağına delalet eder.

    in K