Rüyada kermes görmek, müşterek iş yapacak olmaya ve şahsın taşıdığı bu yükün hakkına düşeni vermek halinde olacağına, bir çok insan ile iş yapmış olmanın hem üstünlüklerini hem de kötü taraflarını yaşayacağına delalet eder. Karlı yatırımlar ve ortaklıklar yardımıyla işini büyütmüş olmaya ve yenilemeye veya başka şubeler açmayı başararak ansızın çok iş maliki olmaya işaret eder. Şahsın sorumlulukların artmasıyla beraber, daha çok çalışmış olmak vaziyetden kalmış olacağına ama şuan elde edeceği mülk sahibi olmak yardımıyla ileride çok huzur yaşayacağına tabir edilir.



    Rüyada Kermese Gitmek

    Bir şahsın rüyası esnasında bir yerde kermese gittiğini görmüş olması bahse konu olan insanın yaşamında faydalı ve sevindirici gelişmeler gündeme geleceğine, etrafının genişlemiş olacağına, çevresinde hayırlı ve vefakar şahıslar olacağına, aynı anda da işlerinin iyi tarafa gitmiş olmaya başlamış olacağına, yaşamına bolluğun, bollukun ve verimin hâkim olacağına işaret eder.

    Rüyada Şenlik Görmek

    Rüyada şenlik görmek, memnun, sağlıklı ve huzur dolu olmaya, malın ve kazancın artmasına, talihin ve bahtın samimi davranacağına, şahsın geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işaret eder. Bununla birlikte rüyayı gören kişinin malik olduklarının sadakasını vermekle yükümlü olduğunu unutmuş olmaması ve yerine getirmiş olmayı ihmal etmemesi gerektiğine yorumlanır.

    Rüyada Şölen Görmek

    Rüyada şölen görmek, rüya sahibinin dikkatli ve akli melekeleri yüksek davranmadığı sürece işlerini hal yoluna sokamayacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde duracağına, çabalarının boşamış ol gideceğine ve alın terine yazık olacağına delalet eder.

    Rüyada Panayır Görmek

    Rüyada panayır görmek, rüyayı gören kişinin şahsi eşyalar alacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir sefahat mekânında zevkli ve keyifli zaman geçireceğine, insanlarla iç içe olacağına ve onlarla bol muhabbette kalmış olacağına tabir edilir.

    Rüyada Toplanmış oltu Görmek

    Rüyada toplanmış oltu görmek, rüyayı gören kişinin gezmiş olmaya ve görmeye çok meraklı olduğuna, çok şey bilmiş olma arzusundan ve heyecanında olduğuna, kendini yetiştirmek için tüm imkanları kullanıp gerekeni yapacağına yorumlanır.

    in K