Rüyada kesilmek, çok ayrıntılı bir mevzudur. Her uzvun kesilmesi ayrı bir anlama gelir ve rüyanın görülmüş olma şekline bağlı olmak suretiyle değerlendirme yapılır. Şahsın yüzünden her hangi bir uzvunun kesilmesi misalının burnunun ve kulağının kesilmesi bahse konu olan insanın yaşamında büyük aksaklıkların gündeme geleceği, şahsın talihinin ve kısmetinin kapanacağı manasına çıkar.



    Rüyada Elinin Kesilmesi

    Rüyada elinin kesilmesi duaların kabul olmasına, yanlış hareketlerden ibret almaya ve onları yinelememeye, desiseli işler yapmış olmaktan vazgeçmiş olmaya işaret eder. Doğru yolu bulmuş olmak sureti ile hem hayırlı ve helal kazanç sahip olmaya hem de huzur dolu ve memnun olmaya tabir edilir.

    Rüyada Cinsel Organın Kesilmesi

    Rüyada cinsel organın veya tenasül organının kesilmesi aile fertlerinin azalmış olmasına, neslin tükenmiş olmasına ve doğurganlığın son bulmuş olmasına işaret eder. Kimi zaman da aile fertleri sebebi ile ev içinde zorluğa düşmüş olmaya ve mutsuz olamaya yorumlanır.

    Rüyada Dilin Kesilmesi

    Bir şahıs rüyası esnasında dilinin kesildiğini görecek olursa bahse konu olan insan haklılığını kanıt etmekte çok zorlanacağı bir olayla karşı karşıya gelecek anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin bir komplonun içine düşmüş olacağına veya üstüne işlemediği bir suçun yığılacağına delalet eder.

    Rüyada Vücudun Kesilmesi

    Rüyada vücudun kesilmesi veya vücudunda bir yerin kesilmesi, şahsın ırak diyarlara gideceğine ve sevdiklerinden ayrı kalmış olacağına yorumlanır.

    Rüyada Bıçak Görmek

    Rüyada bıçak görmek, rüya sahibinin etrafında kendine hayır getirmiş olacak, kötü günlerinde elini tutmuş olacak, hastalandığında başında beklemiş olacak ve zor günlerinde hep yanında olacak kişilerin varlığı ile açıklanır.

    Rüyada Kesmiş olmak Kesilmek

    Rüyada kesmiş olmak kesilmek, uyanıkken gibi öyleki meşru biçimde yapılırsa hayırlı işlere yorumlanır. Şayet şahıs rüyası esnasında bir şeyi zaruretten veya gereksinim gidermiş olmak için keserse bu, güzel ve pozitif hadiselerin gündeme geleceğine yorumlanır ama keyif için olursa sorundur.

    in K