Rüyada kırmızı böcek görmek, böceğe göre farklı yorumlanması lazım olan bir rüyadır. Umumi olmak suretiyle kırmızı böcek görmek kızgın bir havadis ile şahsın aile ocağına yangın düşeceği manasına çıkar. Hoşa gitmeyecek bir hadisenin veya badiren gündeme geleceğinin işaretini verir. Şayet şahıs rüyası esnasında kırmızı bir uğurböceği görecek olursa bu halde talihi döner ve elini attığı her şey şahsa sevinç ve bolluk getirir. Kırmızı bir ateşböceği görmüş olmaksa, rüyayı gören kişinin sıkıntılarını umursamazlıktan geldiği, borçlarını devamlı olmak suretiyle ertelediği ve giderek daha da içerisinden çıkılmaz bir hale gelmiş olan hayatı yüzünden büyük bir zorluk içine düşeceğine işaret eder. Hangi çeşit bir böcek olduğu meçhul kırmızı böcek görmüş olmaksa, hiç meçhul bir hasıma malik olunduğunu ve şahsın bu vaziyet için tedbir almaya kuvvetinin yetmeyeceğini, gelecekte bu hasım kısımından kayıp vereceğini delalet eder.



    Rüyada Kırmızı Böcek Öldürmek

    Kırmızı uğur böceği öldürmüş olmak kötü talih manasına çıkar ve uğursuzluk dolu bir hayatı simgeler. Ele gelen fırsatı tepmek, geleceği muhakeme etmeden hareket etmek ve başkalarına muhtaç bir hayata sahip çıkmak biçiminde de tabir edilir. Meçhul bir kırmızı böcek öldürmüş olmak ise hasımlardan feraha ermek anlamına gelir. Şahsın akıllıca davranmış olarak tedbir alacağı ve kendine kötülük beslemiş olan şahıslardan ırak bir biçimde yaşayacağı manasına çıkar.

    Rüyada Kırmızı Böcek Yakalamak

    Haneli kimseler için benzerinin bir açık tarafını veya yalanını yakalamış olmak anlamına gelir. Yalan söylemiş olan birinin yalanını suratına vurmak ve kendine yapılan haksızlıkların intikamını alım yapmak biçiminde de yorumlanır.

    Rüyada Kırmızı Böcek Görmenin Psikolojik Yorumu

    Yalan söylemiş olmak manasına çıkar ve rüyayı gören kişinin psikolojik olmak suretiyle gerçeklerden uzaklaşmış olmak için bir düşünce aleminde yaşadığına, ara sıra neyin doğru, neyin hata olduğuna karar veremeyip, ayırtmış ol edememesine işarettir. Kırmızı böcek kız kardeşe duyulan öfke ve nefret gibi manalara da gelmiş olmaktadır.

    in K