Rüyada kısır yemek, bolluk ve bolluğa delalet etmektedir. Bu rüya zekâtını ve sadakasını verdiği için hanende geçimi artan, rızkı çoğalmış olan şahsa işaret eder. Ekşi kısır zorlanmakla sahip olulacak mal ve para; salçalı kısır yemek asla ummadığınız bir yerden çıkar sahip olmaya tabir edilmektedir. Rüyada akrabası ile beraber kısır yediğini gören şahsın, aile yaşamı huzur dolu ve memnun olur. Dostlarınız ile beraber kısır yemiş olmanız ise, arkadaşlarınızın çoğalmış olacağına ve onlardan yardım göreceğinize; onlara kısır yapmış olmak ise nimette ve ihsanda bulunmuş olmaya, sorunlardan feraha ermeye, şahsın basitçe elde edeceği mala tabir edilmektedir.



    Rüyada Kısır Yapmak

    Rüyada kısır yapmış olmak, eskisinden farklı bir işe girmiş olmaya, çalışmış olma yaşamında mutlu edici bir sonuca, geçimini basitçe sağlayan bir adama, aile mutluluğuna ve rahatına delalet etmektedir. Rüyası esnasında sevdiklerine kısır yapmış olan kimse, insanların gözünde kıymet kazanır. Bu rüya bahse konu olan insanın kadrinin ve değerinin büyük olmasına ve herkes kısımından sevilmiş olmasına tabir edilmektedir. Rüyada epeyce kısır yaptığını gören şahsın eline miras yoluyla bir para ulaşır. Bu rüya kimi zaman da çalışmalarınızdan büyük karlar sahip olup, tüm insanların gıpta ile bakacağı bir gelir sahip olacağınıza delalet etmektedir.

    Rüyada Kısır Maddesi Görmek

    Rüyada bulgur, maydanoz gibi kısır maddeleri görmüş olan kimse, bir dedikoduya maruz kalır. Bu maddeler arasındaki bulgur şahıs hakkında söylenecek çirkin sözlerdir. Rüyası esnasında içinde bulgur olmayan bir kısır yediğini görmek, çıkar sahip olmaya ve sorunlardan feraha ermeye işaret eder. Rüyada maddeleri kullanmış olarak kısır yapmış olan kimse, hiç ummadığı aniden büyük bir nimete kavuşur.

    Rüyada Kısır Yemiş olmanın Psikolojik Tabiri

    Rüyada kısır yiyen kimse, en ince ayrıntıları dahi muhakeme eten, her çalışmış olmasını büyük bir detaycılıkla yapmış olan, detaya düşkün, garantici ve mükemmeliyetçi bir şahısdır. Bu rüya kimi zaman da gören şahsın çalışkanlığını ve azmini meşakkatlar karşısında yılmayan bir ruha malik olduğunu göstermiş olmaktadır.

    in K