Rüyada köpek taarruzuna uğramak, sinsi bir hasımdan kötü durumla karşılaşmaktır. Rüyada görmüş olunan köpek umumilikle insanlara kötülük yapmış olmayı hedefleyen, arkadaş görünümlü hilekar bir kişidir. Dolayısıyla rüyası esnasında köpeğin taarruzuna uğrayan kimse, bu stil bir kişiden ziyan görür ya da onun tuzaklarına maruz kalır. Şayet köpek taarruzu neticende şahısdan kan akarsa, bu rüya yapılan fenalıklardan ziyan görmeyeceğinize ve o kimsenin yaptığı her şeyin boşamış ol gideceğine delalet etmektedir.



    Rüyada Köpeğin Isırdığını Görmek

    Rüyada sizi bir köpeğin ısırmış olması, etrafınızda bulunmuş olan bir şahısdan ya da yakınlar arsında yer alan kötü niyetli bir kişiden kötü durumla karşılaşmak manasına gelmektedir. Bu rüya yakınlarınızda bulunmuş olan tehlikeli bir hasımdır. Rüyada sizi ısırmış olan köpeğin şekli hasımınızı yansıtır. Kara bir köpek esmer, sarı köpek ise sarı bir hasımdır. Şayet köpek büyükse kuvvetli oldukça tehlikeli bir hasıma, şayet ufak bir köpekse kuvvetsiz ve size gereğinden fazla ziyan veremeyecek bir hasıma işaret eder.

    Rüyada Köpeğin Size Havladığını Görmek

    Rüyada havlamış olan köpek, herkes hakkında dedikodu yapmış olan, sinsi bir kimsedir. Bu rüya sahibi, bu şekilde birisi ile karşılaşır ve onun fitnelerine maruz kalır. Köpeğin havlamış olması, sizi çekemeyen hasımlarınız olduğunu; ama size ziyan vermiş olacak kuvvete malik olmadıklarını gösterir. Köpeğin havlamış olup saldırmış olmaması, hasımlarınızın sizden çekindiklerini ve eyleme geçmeye cesaret edemeyip yalnızca arka tarafınızdan konuşmuş olup dedikodu yaptıklarının göstergesidir.

    Rüyada Köpeğin Arka tarafınızdan Gelmesi

    Bu şekilde bir rüya sahibinin, kendine çok yakın olan, birlikte yiyip içtiği ve sohbet ettiği arkadaş görünümlü bir hasımı vardır. Rüyada arka tarafınızdan gelmiş olan köpek, sizlerin etrafınızda bulunmuş olan fakat sizi çekemeyen ve haset eden, kötü niyetli bir kimsedir. Yakında bu şahıs kendini ortaya çıkarak size ziyan vermiş olmaya çalışacaktır. Bu rüya, gören şahsa daha dikkatli olması için bir ikaz mahiyetindedir.

    in K