Rüyada kuma görmek, hayırlı biçimlerde tabir edilmez. Sıkıntı, dert, meşakkat, zorluk, rahatsızlık ve borç manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin kısmetinin, talihinin ve talih kapılarının kapanacağına, kazanımlarının birinci evvel azalmış olacağına sonra da küllüyen kesileceğine işaret eder. Büyük uğursuzluktur, kötü havadisler alım yapmaya, çirkin laflar işitmiş olmaya, haksızlığa uğramaya ve zulüm görmeye yorumlanır. Rüyada kuma görmek, rüyayı gören kişinin üstüne iftira atılmış olacağına ve kendisini temize çıkarmak için çok uğraş vermiş olacağına işaret eder.



    Rüyada Kuma Geldiğini Görmek

    Bir bayanın rüyası esnasında üstüne kuma getirildiğini görmüş olması bahse konu olan insanın büyük bir sorun içine düşmüş olacağına ve oldukça zor bir dönem geçireceği manasına çıkar. Kişi, zorluğa düşmüş olacak, eli sıkışacak, rızkı eksilmiş olacak, keyfi ve keyfi kaçacak anlamına gelir.

    Rüyasında Metres Almak

    Bir erkeğin rüyası esnasında metres almış olduğunu görmüş olması bütün yaşamının alt üzer olacağına, işlerinin ters tarafına dönüp, maddi ziyana uğrayacağına ve bir müddet borçlardan belini doğrultamayacağına delalet eder.

    Rüyada Metres Görmek

    Rüyada metres görmek, rüyayı gören kişinin yakasını musibetlerden kurtaramayacağına ve başının bir müddet belada olacağına yorumlanır. Şahıs belalı işlere girmiş olacak ve belalı kişilere bulaşmış olacak dolayısıyla de başı çok ağrıyacaktır.

    Rüyada Metres Olmak

    Rüyası esnasında birine metres olduğunu gören şahsın yaşamında karışıklık ve kargaşa gündeme gelecek, sorunlar ve meşakkatlar ortaya çıkacak, rüyayı gören kişi gözyaşı dökmüş olup fazlasıyla üzüntü duyacağı günler geçirmiş olacak anlamına gelir.

    Rüyada Kuma Olmak suretiyle Evlenmek

    Rüyada bir bayanın kuma olmak suretiyle izdivaç ettiğini görmüş olması, ekmeğini, bir hanen temizliğini ve yemeğini yapmış olarak kazanacağına işaret eder. Rüya maliki, zengin bir hanen hanımına yardımcı olmak suretiyle işe başlamış olacak ve o hanen bütün hizmetini görecek, evle, bahçeyle ve çocuklarla ilgilenecektir diye tabir edilir. Bu rüya, şahsın bir hanen hanımına görevli olmak suretiyle gideceğine ama onunla çok güzel bir bağ kurmuş olacağına yorumlanır.

    in K