Rüyada leblebi görmek, sağ elin almış olduğunu sol elin görmediği maaşa veya kazanca delalet eder. Rüyada leblebi gören şahsın gelirinde hiç bolluk mevcut değildir, maaşını veya kazanımlarının eline almış olduğu gibi borçlara dağıta dağıta geldiği ve kendine hiçbir şey kalmadığına yorumlanır. Rüya maliki, çok çalışmış olup kısıtlı bir gelir elde ettiği ve kuru maaşından başka hiçbir geliri de olmadığı için ay sonunu zor getirmiş oluyor anlamına gelir. Fakat buna karşın keyifini kaybetmiyor, moralini yüksek tutmuş oluyor ve bu vaziyeti imkan dahilinde olduğu kadar ev içine yansıtmıyor diye yorumlanır.



    Rüyada Leblebi Yediğini Görmek

    Rüyada leblebi yediğini görmüş olan kimse şahsi kimi sorunlar yaşayacak, bir müddet uğursuzluk ve musibet peşini bırakmış olmayacak anlamına gelir. Rüyada leblebi yemek, rüyayı gören kişinin kendisisi ile kaynaklı olmak suretiyle kimi sorunlara düşeceği ve üzüntüye gireceği manasına çıkar.

    Rüyada Leblebi Almak

    Rüyası esnasında leblebi almış olduğunu görmüş olan kimse, başka bir kimse üstünden civarlı olmak suretiyle bir borcun altına girmiş olacak, yaptığı bu iş kendine hayır mı yoksa şer mi getirmiş olacak hiç muhakeme etmeyecek anlamına gelir.

    Rüyada Leblebi Kavurmak

    Rüyada leblebi kavurmak rüyayı gören kişiyi hem çok kızdırmış olacak hem de çok kötü hallerde bırakmış olacak bir olayla karşılaşmasına delalet eder. Rüyayı gören kişi hiçbir suçu ve alakası olmadığı halde sırf kendisiyle ilişkisi olması sebebiyle birinin yaptığı kusurunun zararını çekmiş olmak zorunda kalacaktır.

    Rüyada Leblebi Şekeri Görmek

    Rüyası esnasında leblebi şekeri gören şahsın yaşamta keyfi yerinde olacak, aile yaşantısı içinde de şebekeyiz lezzetini kaçıracak problemler yaşanmayacak anlamına gelir. Rüyayı gören kişi zevk ve keyif içinde olacak bilhassa de evliliğinde sevinç bulacaktır.

    Rüyada Leblebi ve Kuru Üzüm Görmek

    Rüyayı gören kişinin yiyip içeceği şeylerin ve kazanımlarının bol olacağına, evinde maddi ve manevi rahatlık gündeme geleceğine delalet eder.

    in L