Rüyada makyaj görmek, rüya sahibinin, iş yaşamında ve toplumsal yaşamında harika yerlere gelmiş olacağına, büyük muvaffakiyetler kazanacağına ve son derece büyük bir camia kısımından tanınmış olacağına işaret eder. Aynı vakitde, iş yaşamında ve aile yaşamında son derece büyük aldatmacalar gündeme geleceğine, ara sıra desise yapılıp iş görüşmüş olmalarında öne geçilmiş olacağına veya bir ihalede ön sıraya girileceğine veya yalan ve dolanla insanlardan para toplanmış olacağına delalet eder. Rüyada makyaj yapıldığını görmek, aşk yaşamında bir yaz aşkına eş kısa müddetli fakat çok etkileyici bir aşk gündeme geleceğine ve bu aşkın çok uzun bir müddete yayılabileceğine yorumlanır.



    Rüyada Makyaj Yapmış olan Kimse Görmek

    Rüyada makyaj yapmış olan kimse görmek, rüya sahibini, aldatmış olacak ve onun üstünden fayda sağlayacak şahsa işaret eder.

    Rüyada Makyaj Yapmak

    Rüyada makyaj yapmış olmak, rüyayı gören kişinin, yakınındaki şahıs veya şahıslar kısımından aldatılmış olacağına ve son derece büyük bir hüsran yaşayacağına yorumlanır.

    Rüyada Makyaj Yapmış olan Erkek Görmek

    Rüyada makyaj yapmış olan erkek görmek, iş yaşamında ve toplumsal yaşamta kötülük beslemiş olan, ihanet ve kalleşlik muhakeme eten ve yapılan işlere köstek olmaya çalışmış olan birinin var olduğuna işaret edilir.

    Rüyada Makyaj Yaptığını Görmek

    Rüyada makyaj yaptığını görmek, rüya sahibinin, iş yaşamında ve toplumsal yaşamında harika işler yapmış olarak harika yerlere gelmiş olacağına ve büyük mutlu edici sonuçlara imza atarak cemiyet kısımından çok sevilmiş olan bir şahıs olacağına yorumlanır.

    Rüyada Sahneye Çıkmış olmak İçin Makyaj Yapmak

    Rüyada sahneye çıkmış olmak için makyaj yapmış olmak, rüyayı gören kişinin, gereğinden fazla çabalamış olmasına rağmen yapmayı murad ettiği işlere ve meydana koymak istediği eserlere hiç bir şekilde kavuşamamasına, yaptığı işlerde yarı yolda kalmış olmasına ve kısmetinin kapanmasından dolayı son derece problemli vakitler geçirmiş olacağına işaret eder.

    in M