Rüyada oda görmek, zafer manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin tüm işlerin hakkına düşeni vererek, girdiği işlerden hayır bulmuş olmasına, rekabet ettiği kişileri ezmiş olup geçmesine, bol kazanç sahip olmasına ve isminden mutlu edici sonuçları ile bahsedilmesine delalet eder. Rüyada oda görmek, programlı, planlı, dayanıklı planlarla çalışmış olan, disiplinli bir iş yaşamı ve sistemli bir hane yaşamı olan şahıs ile yorumlanır. Rüyayı gören kişinin bütün bu donelerin hepsini birleştirmesi kendine talih, muvaffakiyet ve sevinç getirmiş olacak anlamına gelir.



    Rüyada Oda Boyanması

    Rüyası esnasında oda boyadığını gören şahsın ev içinde faydalı ve sevindirici değişiklikler olacak, bu dönüşüm rüyayı gören kişi yardımıyla gündeme gelecek anlamına gelir. Rüyası esnasında oda boyadığını görmüş olan kimse akrabasını huzur ettirmek ve onları mevzu komşuya muhtaç etmemek için kazancı yerinde bir işe girmiş olacak ve akrabasının hayat standartlarını yükseltmeyi başarmış olacak anlamına gelir.

    Rüyada Oda Süpürmek

    Rüyası esnasında oda süpürdüğünü görmüş olan kimse kendisine ait bir yaşam kurmuş olacak ve kendisine ait bir hanede yaşayacak diye yorumlanır. Rüyayı gören kişi okul veya iş yaşamında muvaffakiyetli olmak için daha sakin bir hanede yaşamayı seçim edecek diye yorumlanır.

    Rüyada Oda Toplamak

    Rüyayı gören kişinin yaşamında kimi radikal kararlar alacağına, lüzumsuz işlerden ve lüzumsuz şahıslardan kendisini soyutlayıp etrafını değiştirmiş olacağına işaret eder.

    Rüyada Oda Kapısı Açmak

    Rüyası esnasında kapalı bir odanın kapısını açık hale getirdiğini görmüş olan kimse ya sürpriz gelişmeler yaşayacak veya nelerle karşılaşacağını bilmiş olmadan ve muhakeme etmeden bir işe girişmiş olacak anlamına gelir.

    Rüyada Odaya Girmiş olmak

    Rüyası esnasında odaya girdiğini gören şahsın yaptığı tüm işlerde, attığı her aşamada, almış olduğu her kararda kendini desteklemiş olan şahıslar olduğuna delalet eder. Bu şahıslar rüyayı gören kişiye güvenmiş olan ve inanmış ol kişilerdir, rüyayı gören kişi de muvaffakiyetli ve kararlı oluşu yardımıyla onları mahcup etmez ve yanıltmış olmaz.

    in O