Rüyada orman görmek meslek yaşamında muvaffakiyetli olmaya, yükselmiş olmaya ve iyi bir ticaret ehli olmaya işaret eder. Rüyada kuşların cıvıldadığı, bitkilerin çiçekler açık hale getirdiği, huzur dolu ve dingin bir orman görmek talih olmak suretiyle yorumlanır. İnsanın girmediği, bitkilerin ve çimenlerin kuruduğu kötü bir orman görmek şahsın sorunlu ve zor günler geçireceği bununla birlikte da kazanımlarının azalacağı biçiminde yorumlanır. Rüyada orman görmenin tabiri bunlarla limitli değildir tabiki. Rüyada orman görmek eşraf içinde lafı dinlenmiş olan, arka tarafı dayanıklı ve varlıklı birine delalet eder. Rüyayı gören kişi bu şekilde bir şahıs ile kendine hayırlı gelmiş olacak bir teşebbüsde bulunmuş olacak anlamına gelir. Varlıklı bir şahıs rüyası esnasında orman görecek olursa kendini utandıracak bir şey yapacaktır. Gariban bir kimse rüyası esnasında orman görecek olursa rızkı artacak, geçim derdinden kurtulacaktır.



    Rüyada Ormanda Gezmek

    Rüyada ormanda gezdiğini gören şahsın, sistemi bozulmuş olacak, kendisisi için hayırlı olmayan, olumsuz hadiseler yaşayacak anlamına gelir.

    Rüyada Orman İçinde Yol Görmek

    Rüyası esnasında bir orman ve içinde de bir yol olduğunu görmek şahsın içerisinde olduğu çıkmazdan ve çözümsüzlüklerden feraha erip, bu sıkıntıları yenilgiye uğratmak için bir çare ve yol bulacağı manasına çıkar.

    Rüyada Bitki Kesmek

    Rüyada ormanda bitki kestiğini görmek güzeldir, şahsın hayallerini ve ideallerini gerçeğe dönüştürmek için kendine engel olan her şeyi meydandan kaldıracağına işaret eder.

    Rüyada Orman İçinde Hane Görmek

    Rüyada orman içinde hane görmek, şahsın yaşamını kâbusa çevirmiş olan sıkıntılardan ve meselelerden kurtuluşa ereceği manasına çıkar.

    Rüyada Orman Yangını Görmek

    Rüyada orman yangını görmek iyi görülmemektedir geçim derdine ve yokluk çekmiş olmaya delalet eder. Rüyası esnasında bir ormanın yandığını görmüş olan kimse parasız ve zor günler geçirecektir.

    Rüyada Ormanda Kaybolmak

    Rüyada ormanda kaybolmuş olmak iş ile alakalı gündeme gelecek tatsız hadiseler olmak suretiyle tabir edilir.

    in OÖ