Rüyada ölümünü görmek, rüya sahibinin, çevresindeki insanlardan birinin, gün geçtikçe son derece sıkıntılı, yalancı ve hilekar bir şahıs olduğuna, bu şahsın yapacağı kötü işler veya atacağı kusurlu adımların rüyayı gören kişiye de ziyan vermiş olacağına işaret eder. Kişinin, çevresindeki insanları harika tanımış olması gerektiğine ve çok güvendiği ve kıymet verdiği şahıslar olsalar da bu şahısların herşeyinin harika bilinmiş olması gerektiğine işaret eder.



    Rüyada Ölümünü Beklemek

    Rüya malikinin, aile fertleri arasında çok tatsız ve kötü vaziyetlerin gündeme geleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının gündeme geleceğine ve kötü lafların işitileceğine, bu hale karşı rüya sahibinin, bir arabulucu gibi davranmış olarak platformu sakinleştireceğine ve aile fertlerinin arasını tekrar eski haline çevirmiş olacağına delalet eder.

    Rüyada Ölümünü Duymak

    Bu günlerde rüyayı gören kişinin, akrabası içinde gündeme gelecek olayların, tartışmaların ve atışmaların çok daha kötü bir hale dönüşeceğine, evliliklerin bitmiş olma noktasına gelmiş olacağına ve büyük hüzünler gündeme geleceğine yalnız aniden açığa çıkacak olan bir sıkıntıdan dolayı aile fertlerinin tekrar beraber çaba harcayacaklarına yorumlanır.

    Rüyada Ölümünü Beklediğini Görmek

    Aile fertleri arasında elde olmadan son derece büyük tartışmalar yaşanan rüyayı gören kişinin, bu tartışmış olmaları bitirmiş olmak, aradaki küskünlükleri meydandan kaldırmak ve ziyanları karşılamak amacıyla epey bir gayret göstermiş olacağına ve bu günlerde bu nedenle hüzün verici hadiseler gündeme geleceğine işaret eder.

    Rüyada Ölümünün Yaklaştığını Görmek

    Uzun bir müddetden buyana aile fertleri ile problem yaşayan rüyayı gören kişinin imdadına aile büyüklerinden birinin yetişeceğine, son derece büyük bir kırgınlık yaşamış olan şahısları barıştırmış olacağına ve herkesi beraberliğe getirmiş olacağına delalet eder.

    Rüyada Kendisi Ölümünü Beklemek

    Yaptığı kimi yanlış hareketler yüzünden akrabası ile arası açık hale getirilen bir hısımına rüyayı gören kişinin yardımcı olacağına yorumlanır.

    in Ö