Rüyada parfüm alım yapmak değişik biçimlerde tabir edilir. Parfüm umumilikle güzel bayanın temsilcisidir. Dolayısıyla rüyası esnasında parfüm alan şahıs şayet bekar ise evlenir, haneli işe benzeri ile cici bir geçimi olur. Alımı yapılan parfüm güzel kokmuyorsa dışı güzel fakat içi kötü olan bir kadınla bağlantıya girmiş olma manasına çıkmaktadır. Güzel kokulu parfüm ise güzel bununla birlikte karakter olmak suretiyle da iyi, namuslu bir bayanın temsilcisidir. Güzel koku her zaman iyi ve güzel namus olmak suretiyle isimlendirilir. Rüyası esnasında parfüm satmış olun alarak daha sonra şişenin kırıldığını görmek, sevgilinizle ikinizin arasında çıkmış olacak meselelerin göstergesidir. Rüyada güzel şişeli parfüm satmış olun alım yapmak umumilikle dış görünüşe ehemmiyet verdiğinizin dolayısıyla ileride kimi hüzünler yaşayacağınızın işaretçisidir.



    Rüyada Parfüm Satmak

    Rüyada parfüm satmış olan şahıs şayet kadın ise çok kısa bir müddet içinde zengin ve her şeyiyle istediği gibi bir erkekle evlenir. Bu rüya dünya yaşamının süslerine ve keyiflerine de delalet etmektedir. Bu şekilde bir rüya sahibi, kendini küllüyen dünyevi olana, dünyevi keyif ve sefahatlara kaptırır. Bununla birlikte evlilik, nişan gibi düzenlemeler manasına da gelmiş olmaktadır. Rüyası esnasında cici kokulu parfümler satmış olmak ahlakınızla tüm insanların dikkatini çektiğinizin ve etrafınızdaki şahısların size imrendiğinin göstergesidir.

    Rüyada Parfüm Şişesi Görmek

    Rüyada görmüş olunan parfüm şişeleri güzel kokulu ve güzel görünümlü bayandır. Evlenmiş olmak istemiş olan ya da ancak olan bir erkek bu şekilde bir rüya görecek olsa tez zamanda muradına nail olur. Kimi zaman da bu rüya dünyada arzu ve isteklerinizin gerçeğe dönüşeceği manasına gelmektedir.

    Rüyada Parfüm Almanın Psikolojik Tabiri

    Rüyada parfüm alım yapmak, şahsın güzele ve cici olana meylini ve dileğini gösterir. Bu rüya sahibi ruhsal anlamda şık ve görgülü bir yapıya maliktir. Bununla birlikte da kırılgan ve acele vazgeçen bir karaktere de maliktir.

    in P