Rüyada patlama görmek, televizyon, gazete ve dergi havadislerine mevzu olacak çeşitden bir hadisenin cereyan etmesine ve bunu tüm insanların öğrenmesine yorumlanır. Patlama, sadece şahısı öyleki yalnızca rüyayı gören kişiyi değil ara sıra yalnızca bölüm halkını kimi zaman da ülke halkını ilgilendirmiş olan kimi toplumsal, ekonomik, siyasal veya sanatsal konularla alakalı pozitif veya olumsuz gelişmelerin olacağına delalet eder.



    Rüyada Patlama Sesi Duymak

    Patlama ile benzerlik gösterecek biçimde yorumlanır. Önem derecesi çok yüksek bir malumatı öğrenmeye veya büyük ve ses getirmiş olacak bir bilgi almaya delalet eder. Bu havadis veya malumat ara sıra doğru da olma ihtimali var yalan da, şahıslarda mutluluğa da sebep olma ihtimali var, hüzün ve düş kırıklığına da. Bu, rüyanın görülmüş olma şekline bağlı olmak suretiyle değişir.

    Rüyada Bomba Patlaması Görmek

    Rüyayı gören kişinin hazırlıksız olmak suretiyle yakalanacağı bir hadisenin yaşanmasına veya asla ummadığı ve hazır olmadığı bir evrede çok iyi olacağı bir ortaklık teklifi alım yapmasına ve çok şaşırmış olmasına delalet eder. Kimi zaman da rüyayı gören kişiyi şok edecek bir şey öğrenmesine yorumlanır.

    Rüyada Balon Patlaması

    Rüyası esnasında balonun patladığını görmüş olan kimse, işinden olur diye tabir edilir. Rüyayı gören kişiyi borç içinde, parasız ve son derece problemli günler bekliyor anlamına gelir.

    Rüyada Lastik Patlaması

    Rüyayı gören kişinin kimi problemler yaşayacağına, atışmaya, gürültüye ve şebekeyiz dalaşına yorumlanır. Şahısı çok karışık ve kimi zaman da çözümsüz gibi durmuş olan problemlerin gündeme geleceği günler bekliyordur.

    Rüyada Silah Patlaması

    Rüyada silah patlaması pek de iyi biçimlerde yorumlanmaz. Rüyayı gören kişi için uğursuzluk manasına çıkar. Musibet, şansızlık ve rahatsızlık biçiminde anlatım edilirken bir yandan da hiç umulmadık olayların yaşanmasına veya lafların işitilmesine delalet eder. Şahsın yaşamında aniden ortaya çıkacak değişiklikler olmak suretiyle da yorumlanabilir.

    in P