Rüyada pestil görmek, tatlı ve tazeyse şayet müspet olan, helal ve hayırlı gelir veya mülkiyet manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin hazıra veya bir mirasa konmuş olmadan, kendisi emeği ile tabir caizse canını dişine katarak kazandığı ve hiç kimsenin yardımı olmaksızın yalnız başına malik olduğu dünyalık olmak suretiyle değerlendirmeye tabi tutulur. Şayet pestil mayhoş veya bayatsa öyleyse tam aksi anlama gelir ve şahsın helal olmayandan nasiplenmiş olacağına ve bunda bir mahzur görmeyeceğine delalet eder.



    Rüyada Pekmez Görmek

    Rüyada pekmez görmek, kurtuluş olmak suretiyle yorumlanır. Şahsın gerek sağlığından, gerek akrabasından, gerekse kazanımlarından yana fayda göreceğine, talihinin açık hale geleceğine ve kafasının rahatlamış olarak, rahat dolu günler geçirmiş olacağına delalet eder.

    Rüyada Pekmez Yediğini Görmek

    Rüyada pekmez yediğini görmek, son derece büyük bir talih yakalamış olmaya işaret eder. Rüya sahibinin eline belki çok seyrek olarak belki de hiçbir vakit geçmeyecek kadar önem derecesi yüksek bir fırsatın geçeceğine bu vesileyle fırsatı çok iyi değerlendirip umulmadık bir kazanç sağlayarak, bütün sorunlarından ve borçlarından kurtuluşa ereceğine yorumlanır.

    Rüyada Pekmez Satmış olun Almak

    Rüyası esnasında pekmez satmış olun almış olduğunu görmüş olan kimse, sevdiği ve epeycedir görmediği bir şahsın kendine sürpriz yapmış olarak ziyaretine gelmiş olacağına delalet eder. Bu beklenmedik vaziyet rüyayı gören kişiye harika gelmiş olacak ve memnun olmasını sağlayacak anlamına gelir.

    Rüyada Pekmez İçtiğini Görmek

    Bir şahıs rüyası esnasında pekmez içtiğini görecek olursa, bahse konu olan insanın sevindirecek bir kimse ile tanışmış olacağına ve hissiyatlarına bedel bulmuş olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin sevdiğine ereceği ve onunla dirlik, düzeninde yaşayacağına yorumlanır.

    Rüyada Pekmez Tahin Görmek

    Rüyada pekmez tahin görmek, doğruyla yanlışın, çirkinle güzelin, mubah olanla yasak olanın, adaletli bir şekilde haksızlığın, dürüstle sahtekârın, inanla inanmayanın, doğrucuyla yalancının ve gerçekle düzmecenin bir arada olmasına delalet eder.

    in P