Rüyada görmüş olunan pilav türlü manalar çağrıştırmış olabilir. Yalnız en umumi manası itibari ile pilav umumi olmak suretiyle bolluk manasına çıkmaktadır. Pilavın tipi iyi de olsa kötü de olsa rüya sahibinin bolluk ve bereket açısından güzel vakitler geçireceği manasına çıkmaktadır. Bununla birlikte rızkın artış göstereceğine şayet şahıs düşünceyse zenginleşmiş olacağına ve huzur dolu bir yaşamı olacağına delalet etmektedir. Pilav en umumi manası ile bütün rüya tabircileri kısımından pozitif bir biçimde tabir edilmektedir. Umumi olmak suretiyle anlamca iyidir.



    Rüyada Yoğurtlu Pilav Görmek

    Yoğurtlu pilav gören şahsa göre türlü manalar ile açıklanabilir. Umumi olmak suretiyle rüyası esnasında yoğurtlu pilav gören bir kimse gerçekte bu halden hiç hoşlanmıyorsa bu rüya bahse konu olan insan için pek müspet biçimde yorumlanmaz. Şahsın işlerinde türlü terslikler olacağı yiyip içeceği şeylerde daralmalar ortaya çıkacağı söylenir. Bu halde dikkatli olunması çok önem derecesi yüksektir. Normalde pilav maddi ve manevi rahatlık manasına çıkarken bu halde türlü olumsuz manalar anlatım edilebilmektedir.

    Rüyada Başkalarına Pilav Verdiğini Görmek

    Rüyada başkalarına pilav vermiş olmak rüyayı gören kişinin ne kadar yardımsever ve halis niyetli birisi olduğunu göstermiş olmaktadır. Rüyada başkalarına pilav verdiğini gören bir kişinin hijyenik kalbinden ve iyi niyetinden kuşku edilmez. Bu şahsın fakirlere yardımcı olacağını veya etmek istediğini algılayabiliriz. Ayrıyeten daha konuşulmamış tartışılmamış türlü önem derecesi yüksek vaziyetlerin çareye kavuşturulacağı ve bu biçimde tatlıya bağlanılacağı muhakeme etilmektedir. Rüya pozitif bir biçimde türlü anlamlarca tabir edilmektedir.

    Rüyada Pilav Yediğini Görmek

    Bir şahıs rüyası esnasında pilav yediğini görüyorsa bu rüya bahse konu olan insan için kimi önem derecesi yüksek gelişmelerin gündeme geleceği ve bu vaziyeti en sık kendinin isteyeceği biçimde yorumlanabilir. Daha evvel çözmediği ve türlü kaygılarının bulunduğu mevzularda mevzunun üstüne giderek kafasında belirmiş olan bütün sual işaretlerine tatmin edici yanıtlar bulacağı manasına çıkmaktadır. Bu halde rüyaları en güzel biçimde çözümleme etmek çok önem derecesi yüksektir.

    Rüyada Pilav Yemek

    Aksaklıklarla başlamış olan bir işte gündeme gelen problemlerin tez zamanda sona ereceğine, yapılan kimi çalışmalar yardımıyla büyük muvaffakiyetler kazanılacağına, ele gelen kazancın artış göstereceğine, güçlüklü bir işin süratlı ve basit bir biçimde nihayete erdirileceğine, ziyanların telafi edileceğine, ziyanlı bir alışmışlığın bırakılacağına ve hasreti çekilmiş olan bir şahsa kavuşulacağına belirtitir. Rüyada tavuklu pilav yemek, Yeni alımı yapılan bir eşyada yaşanan bir bozukluktan dolayı hoşa gitmeyecek bir hadise gündeme geleceğine, bu sebeple mahsülü satmış olan şahıs ile mahkemelik olunacağına, epey atışma yaşandıktan sonra rüyayı gören kişi lehine bir karar çıkmış olacağına ve davanın temyize kadar gideceğine tabir edilir.

    Rüyada Pilav Yapmak

    Eş, arkadaş veya hısımlardan birinin ara buluculuk etmesiyle tanışılan bir şahıs ile bir bağlantıya başlanmış olacağına, bu şahsın harika ve düzgün bir şahıs olduğunun görülmüş olması üstüne kendine evlenmiş olma teklif edileceğine, teklifi kabullenmesi yardımıyla havalara uçulacağına ve kısa vadede çocuk maliki olunacağına yorumlanır. Rüyada pilav yapmış olmak ve dağıtmış olmak, çok karlı ve muvaffakiyetli bir çalışmış olmaya girileceğine, kazanılan paranın sevilmiş olan kişilerle bölüşülmüş olacağına ve yardıma muhtaç şahıslara yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

    Rüyada Pilav Kusmak

    Rüya malikinin, beklenmedik aniden karşılaşacağı kötü bir hale karşı hazırlıksız yakalanmış olacağına, bu sebeple kısa da olsa bir bocalamış olma deviri geçirmiş olacağına, hem madden hem de manen ziyana uğrayacağına, iş yaşamındaki hürmetin yerini kaybedeceğine, yakın bir dostunun ihanetine uğrayacağına ve çalışmış olma yaşamında muvaffakiyetsizlik yaşayacağına yorumlanır. Rüyada pilav dökmüş olmak, aile yaşamındaki mutluluğu kıskanmış olan bir şahıs yüzünden kardeşlerin veya benzerlerin anlaşmazlığa düşeceğine, yaşanan tatsız bir olaydan dolayı umut yoksunluğu gündeme geleceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, yakın bir dosta zor bir vaziyeti sırasında verilecek lafın hiç bir şekilde tutulamayacağına ve işlerin kötü bir hale dönüşeceğine işarettir.

    Rüyada Kurtlu Pilav Görmek

    Epey zor geçecek ve şahısı bulunduğu mevzumdan çok daha yükseklere taşıyacak bir çalışmış olmaya müşterek olunacağına, bu ortaklığın peşinden son derece fazla kar elde edileceğine ve zor durumlarla yüzleşilip düzeltmiş olma yolunda büyük adımlar atılmış olacağına tabir ediir. Rüyada kurtlu pilav yemek, kardeşler arasında çıkmış olacak olan büyük bir tartışmış olmadan dolayı epeycedir sürüp giden bir ortaklığın nihayete ereceğine, işlerin kötüye gitmiş olmaya başlamış olacağına, elde bulunmuş olan maddi imkanların aheste aheste kaybedileceğine, bu günlerde gerçekleşmesi  lazım olan bir çalışmış olmanın hiç bir şekilde başlamayacağına ve kalbin kırılmış olmasına ve büyük bir hüzün duyulmasına vesile olacak bir olay gündeme geleceğine belirtitir.

    Rüyada Pilavdan Taş Çıkması

    İş yaşamında geriye düşmüş olmaya, hem madden hem de manen büyük bir ziyana uğramaya, eşle atışma yaşamaya, kimi dedikodulara maruz kalmış olmaya, yakınlarla aykırı düşmeye, eskisinden farklı bir işe girmiş olmaya çalışırken eldeki işten olmaya, sıhhat problemleriyle boğuşmuş olmaya, zamansız bir ayrılık yaşamaya ve işyerinde büyük bir tatsızlıkla uğraşmaya tabir edilir. Rüyada pilavdan taş çıkmış olması, aile yaşamındaki mutluluğa ve rahata değerini azaltmek için uğraşan bir şahsın yaptığı fenalıklardan dolayı kardeşlerin birbirine düşeceği, bu sebeple kimi tatsızlıklar gündeme geleceği ve aile büyüklerinden birinin de üzüleceği manasına çıkar.

    Rüyada Ölmüş Birinin Pilav İstemesi

    Maddi cepheden ziyan getirmiş olacak ve zenginliğin bir kısmını alarak götürecek bir vaziyetden feraha ermeye, prestij kaybı yaşamaya, gerçekleştirilen çalışmalarda haksızlığa uğramaya, bazılarıyla aykırı düşmeye, rakiplerin ayak oyunlarıyla uğraşmaya, sevilmiş olan bir şahıs ile ayrılık yaşamaya ve iş yaşamından uzaklaşmış olmaya belirtitir. Rüyada ölmüş birinin pilav yemiş olması, şahsın, yapılan bütün engellemelere rağmen iş yaşamında harika bir noktaya gelmiş olacağına, yeni bir eve sahip çıkacağına, kazanımlarının bir kısmını tasarruf için ayırmış olacağına, sağlık sıkıntılarının tedavi edileceğine ve eğitim yaşamında yeni bir döneme girileceğine yorumlanır.

    Rüyada Pişmiş Etli Pilav Görmek

    Kişi, kendini uzun ve zorlu bir yola sokacak bir durumla karşı karşıya gelecek, göstereceği sabır ve sevdiği şahıslardan alacağı yardım yardımıyla sorunlarından kurtuluşa erecek, işlerinde büyük muvaffakiyetler göstermiş olacak, anne baba duası alacak ve kıskanç şahısların yapacağı ayak oyunlarından kurtuluşa erecek anlamına gelir. Rüyada pişmiş etli pilav yemek, bütün problemlere rağmen bir projenin başına geçilmiş olacağına, maddi cepheden iyi bir mevzuma getirmiş olacak bir şahıs ile ortaklığın gündeme geleceğine, kardeşlerden birisi ile alakalı bir sıkıntın çaresi için önayak olunacağına ve aşkla ve memnunlukla dolu bir hayat geçirileceğine işarettir.

    Rüyada Kuru Fasulye Ve Pilav Görmek

    Tanelere ve kültürlere bağlı bir şahıs olunmasından dolayı aile büyüklerinin şahısı çok sevmiş olacağına ve kıymet vereceğine,  başa açık hale getirilen bütün sorunların olumlu yönde neticeleneceğine, kırgınların dargılığın giderileceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkmış olacağına, dertlerin bitmiş olacağına, işlerin rayına gireceğine, iş yaşamında terfi alınacağına ve büyük bir haneye malik olunacağına delalet etmektedir. Rüyada kuru fasulye ve pilav yapmış olan birini görmek, sağlıkla alakalı olmak suretiyle gündeme gelen bir problem için bir hekime başvurulacağına ve bu vesileyle sıkıntın tez zamanda çözüme kavuşacağına yorumlanır.

    Rüyada Pilav Karıştırmak

    Aile yaşamında yaşanan bir atışma yüzünden kısa müddetli bir kırgınlık olacağına, benzerlerin bir müddet birbirinden ırak kalmış olacağına, dertlerin, dert ve problemlerin kısa müddetli de olsa bitmiş olacağına, iş ile alakalı büyük bir atılım yapılacağına ve muvaffakiyetinin katbekat artış göstereceğine tabir edilir. Rüyada bulgur pilavı karıştırmış olmak, hayırlı ve kibar bir kısmetle evlilik hayatına girileceğine, pek çok insanın hayallerini süsleyen huzur ve saadet içerisinde yuvaya malik olunacağına ve hayır getirmiş olacak bir işe müşterek olunacağına yorumlanır.

    Rüyada Hamsili Pilav Görmek

    Sefahat ve şenlik manasına çıkar. Rüya malikinin, sazlı laflı bir platforma gireceği, sorunlarından kurtuluşa ereceği, adım adım mutlu edici bir sonuca ulaşacağı, yeni ve ruzurlu bir yaşama malik olacağı, kaçan fırsatları daha güzel bir biçimde geri kazanç sağlayacağı, bol karlı bir iş yerine malik olacağı, engelleri aşacağı ve ziyanları telafi edeceği manasına çıkar. Rüyada hamsili pilav satmış olmak, epeycedir küsolunan bir arkadaşla küslüğü sona erdirmeye, yeni bir eğitim kurumuna yazılmış olmaya, iş yaşamında prestij kazanmaya, zor geçen bir çalışmış olma devirini mutlu edici bir sonucla bertaraf etmeye ve mülk sahibi olmak kazanmaya alamettr.

    Rüyada Pilav Satmak

    Yardım edilmesi gereken şahıslara yardım edileceğine, epeycedir ağırlığı olan aksak giden bir işin yakında hızlanmış olacağına, iş mevzusunda yeni bir döneme girileceğine, kardeşlerle müşterek olmak suretiyle bir ev alınacağına, giden bir şahsın bu günlerde tekrar geleceğine ve anne kısımından bir hısımının vereceği dayanak yardımıyla eğitim mevzusunda bir adım atılmış olacağına işarettir. Rüyada pilav satmış olmak ve dükkan açık hale getirmek, karanlıkların aydınlanacağı, işlerin sisteme gireceği, sorunların sona ereceği ve meşakkatların biteceği, atılmış olan adımların bol kazanç getireceği manasına çıkar.

    Rüyada Pilav Görmenin Psikolojik Değerlendirmesi  

    İş ile alakalı olmak suretiyle harika bir noktaya gelinmesi ve kazancın artması yardımıyla hem maddi hem manevi olmak suretiyle son derece büyük bir ferahlığa ulaşılması ile rüyaların da bu halden nasibini alacağı ve bereket, güzellik, ferahlık ve rahat gibi hissiyatları barındıracağı biçiminde izah edilebilir. Bolluk getirmiş olacak bir işe malik olunması yardımıyla neşeli rüyalar görülmüş olacak ve her daim ferahlık içinde bir yaşam sürülmesi ile paralel olmak suretiyle sürekli güzel manalar barındırmış olan sembollere rüyalarda rastlanacak anlamına gelir. Aynı vakitde, epeycedir sürmüş olan bir rahatsızlıkla alakalı olmak suretiyle kimi manalar da içeren bu cins rüyaların görülmüş olması ile rahatsızlığın düzelmiş olması veya ilerlemiş olması arasındaki bağlantı çok büyüktür.

    in P