Rüyada pitbull görmek, hem hayır hem de şer olmak suretiyle kabullenilir. Rüya doğalları bu mevzuda iki ayrı değerlendirme yapmış olmaktadır. Kimi rüya tabirlerine göre, şahsın uykusunda pitbull görmüş olması, gösterişli, kahraman, kuvvetli ve güclü bir dostu olacağına ve onun yardımıyla zorluklar karşısında yıkılmayacağına yorumlanırken kimi rüya tabirlerine göre de rüyayı gören kişinin sert, zor ve yenilmiş olmaz bir hasımı veya rakibi olabileceğine yorumlanır.



    Rüyada Ak Pitbull Görmek

    Rüya sahibinin halis niyetli, hijyenik kalpli, içten bir kimse ile karşı karşıya geleceğine, onunla müşterek birçok noktası olduğunu göreceğine ve bu şahıs ile ilerde hem iş ortaklığı yapmış olacağına hem de çok sıkı bir dostluk kurmuş olacağına tabir edilir.

    Rüyada Pitbull Taarruzu Görmek

    Rüya sahibinin uykusunun tam tersine dayanak göreceğine, zor gününde kendine uzanmış olacak bir arkadaş eline sarılmış olacağına bu vesileyle içine düştüğü kötü ve kötü hallerden da daha tez zamanda ve daha basit biçimde kurtuluşa ereceğine işaret eder.

    Rüyada Pitbull Köpeği Görmek

    Rüya sahibinin hayatına kolaylık, sefahat, zevk getirmiş olacak, ona dertlerini ve ıstıraplarını unutturacak, herşeyini paylaşmış olacak, onu bedelsiz, yalansız ve riyasız sevmiş olacak bir insanın varlığı üstünden değerlendirilirken bir öte taraftan da rüyayı gören kişinin yaşamına gireceği şahıslar için bu şekilde müspet, kıymetli ve engin yürekli bir arkadaş olacağı manasına geldiği biçiminde tabir edilir.

    Rüyada Pitbul Yavrusu Görmek

    Rüya sahibinin çok sevimli, akli melekeleri yüksek, onu sürekli korumuş olup kollamış olacak, asla ona ihanet etmeyecek, onu terk etmeyecek, nankörlük ve de vefasızlık etmeyecek bir dost maliki olacağına ve o insanı tanıdıkça dünyadaki en büyük kazanımlarından biri olduğunu anlamış olacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin değeri bilinmiş olması lazım olan bir sırdaşı ve yoldaşı olacak anlamına gelir.

    in P