Rüyada piyango bileti görmek, beklenmedik hoşluklarla karşı karşıya gelmeye, yaşamın iyi tarafa doğru gitmiş olmaya başlamış olmasına, büyük beklentilerin ve hayallerin adım adım gerçekleşmeye başlamış olacağına, şahsın talihinin artış göstereceğine ve kısmetinin de açık hale geleceğine delalet eder. Hoşluklarla karşı karşıya gelmeye ve sürpriz hadiseler yaşamaya, maddi ve manevi rahatlığa ulaşmaya, rızkın ve kazancın artmasına ve sorunların da bitmiş olmasına yorumlanır. Şahsın eline toplu bir para geçeceğine işaret eder.



    Rüyada Piyango Bileti Almak

    Rüyada piyango bileti alım yapmak, yokluktan ve fakirlikten feraha ermeye, çekilmiş olan rahatsızlıklara ve dertlere şifa bulmuş olmaya, eski defterleri kapamış olmaya ve gelmiş olacak için karlı işler yapmış olma olanağı sahip olmaya ve muvaffakiyetli olmaya yorumlanır.

    Rüyada Piyango Görmek

    Rüyada piyango görmekle, piyango bileti görmek aynı anlama gelir. Güzellik ve hayır bulmuş olmaya, arzulara ulaşmaya, fırsatlar yakalamış olmaya, ekonomik manada kuvvet sahip olmaya, keyfe ulaşmaya ve muhabbette olmaya delalet eder.

    Rüyada Piyangodan Para Çıkması

    Bir şahıs rüyası esnasında kendine para çıktığını görecek olursa şayet, eline gelen bir talihi iyi değerlendiremeyecek ve bundan da kendisisi için lazım faydayı sağlayamayacak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin daha fazlasına malik olabilecekken lazım olan özeni ve lazım olan fedakârlığı göstermeyip çok azla yetinmek mecburiyetine gireceğine işaret eder.

    Rüyada Piyangodan İkramiye Kazanmak

    Rüyada piyangodan ikramiye kazanmak, esas manasına benzerlik gösterecek biçimde yorumlanır ve rüyayı gören kişinin eline havadan geçecek toplu bir paraya delalet eder. Talih oyunlarından kazanılacak paraya veya babadan kalmış olacak mirasa öyleki çalışmış olmaya ve yorulmuş olmaya ihtiyaç duyulmadan sahip olulacak kazanca işaret eder.

    Rüyada Piyango Kazandığını Görmek

    Rüyada piyango kazandığını görmek, rüyayı gören kişinin akli melekeleri yüksek adımlarının ve isabetli kararlarının hayır ve talih getirmiş olacağına bu vesileyle mülk sahibi olmak yaşayacağına öyleki parasının ve malının çoğalmış olacağına yorumlanır. Bu rüya kimi zaman da basit yoldan kazanılacak gelir olmak suretiyle değerlendirmeye tabi tutulur.

    in P