Rüyada polis olduğunu görmek, iyi görülmemektedir. Kazalara ve belalara yakın olmaya, illet rahatsızlıklara yakalanmaya, çaresiz veya çözümsüz hallere düşmüş olmaya tabir edilir. Rüya sahibi için büyük bir uğursuzluk olmak suretiyle kabullenilir. Zor zamanların gündeme geleceği manasına çıkar. Bu rüya bir öte taraftan da rüyayı gören kişinin resmi kurumlardaki bir müracaatının istediği gibi neticeleneceğine tabir edilmektedir.



    Rüyada Polis Memuru Olduğunu Görmek

    Bu rüya iki farklı biçimde tabir edilir. Tıpkı rüyada polis olduğunu görmek gibi, hem hayır olmak suretiyle hem de şer olmak suretiyle açıklanır. Rüyayı gören kişinin başına gelmiş olacak tatsız ve üzücü mevzulara belirti ederken bir öte taraftan da mesleğinde aşama atlayacağına yorumlanır.

    Rüyada Sivil Polis Olduğunu Görmek

    Rüyası esnasında sivil polis olduğunu gören şahsın mesleğinde önem derecesi yüksek ve yüksek noktalara gelmiş olacağına tabir edilir. Kişi, her yerde ismi ve lafı geçen, kendinden çekinilen fakat bir o kadar da hürmet duyulan kimse olacak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin karşısında kimsenin yalan hata konuşamayacağı kadar iyi bir mevkiyi olacaktır diye tabir edilir.

    Rüyada Dostunun Polis Olduğunu Görmek

    Rüyayı gören kişinin bir mevzuda yardıma gereksinimi olacağı manasına çıkar. Kişinin, devlet kapısında olan ve kendini uğraştırmış olan bir işini halletmiş olmak için torpil bulmuş olmak ismine kimi insanları periyota sokmak mecburiyetine gireceğine tabir edilir.

    Rüyada Oğlunun Polis Olduğunu Görmek

    Rüya sahibinin esas yaşamda da şayet oğlu mevcutsa oğlundan veya öbür çocuklarından birisinden yana mutlu olmasına ve göğsünün kabarmış olmasına sebep olacak gelişmeler yaşayacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin çocuğunun muvaffakiyeti olmak suretiyle kabullenilir.

    Rüyada Polis Görmek

    Rüyayı gören kişinin selamet içerisinde olduğuna, etrafında sırtını dayadığında kendini kötü hallerde bırakmış olmayacak kişilerin bulunduğuna ve kendisisi için canına ve de malına ziyan gelmiş olacak hiçbir tehlikenin ortaya çıkmayacağına işaret eder.

    in P