Rüyada postacı görmek, ara sıra halka hizmet ederek bir vazifesi yerine getirmiş olmaya kimi zaman da yalnızca hak yolunda, gönül işi yapmış olarak insanlara yararlı olmaya işaret eder. Hayırlı bir işi yerine getirmiş olmak, duyuru etmek ve herkesle paylaşmış olmak için, insanları bir araya toplamaya yorumlanır. Bu rüya bir öte taraftan da güzel tabiatlarını, itikadını ve dinini terk etmeye veya uzaklaşmış olmaya, insanları üzmüş olacak ve onların bedduasını alacak işler yapacak olmaya yorumlanır.



    Rüyada Postacı Olmak

    Rüyada postacı olduğunu görmüş olan kimse bütün özgüvenini ve cesaretini toplayarak, hayırlı bir gönül işi için birinci adımı atanmış ol kısım olacak anlamına gelir. Ama bu işin gerçeğe dönmesi için uzun bir yol kat etmek gerekecektir diye tabir edilir.

    Rüyada Postacıdan Mektup Almak

    Rüyada postacıdan mektup alım yapmak, rüyayı gören kişinin çok kıymet verdiği ve üstünde epeyce zaman hayal ettiği ve sabahlara kadar çalıştığı işlerinin istediği alakayı görmeyeceğine ve dolayısıyla kalbinin kırılmış olacağına ve düş kırıklığı yaşayacağına yorumlanır.

    Rüyada Dolu Posta Kutusu Görmek

    Rüyada dolu posta kutusu görmek öyleki başka bir tabirle içinde mektup olan bir posta kutusu görmek, esas manası ile değerlendirmeye tabi tutulur ve rüyayı gören kişiye hayırlı bir müjde gelmiş olacağına delalet eder. Şahsın hiç düşünmediği aniden sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

    Rüyada Mektup Almak

    Rüyada mektup alım yapmak veya postacıdan mektup alım yapmak, rüya sahibinin, kariyeri için önem derecesi çok yüksek bir adım atacağına, büyük bir karar almış olarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorumlanır.

    Rüyada Mektup Görmek

    Rüyada mektup görmek, esas manasıyla açıklanır. Rüyayı gören şahsın, beklediği sevindirici havadisi alacağına, sevdiği şahısdan hayır ve bedel bulmuş olacağına ve ondan gelmiş olacak pozitif cevaba delalet eder.

    in P