Rüyada radyo görmek, rüyayı gören kişinin boş yere işlere daldığına, bunlarla vakit harcadığına ve lüzumsuzca kendisini bu işlerle heba ettiğine delalet eder. Kişinin, boş heveslere kapıldığına ve neticesinde düş kırıklığı yaşayacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalmış olacağına yorumlanır. Kimi rüya tabirleri radyonun ses ve laf olduğu manasına geldiğini söylerler. Şahsın değişik laflar işitmiş olacağına işaret eder.



    Rüyada Radyo Dinlemek

    Rüyada radyo dinlemiş olmak, rüyayı gören kişinin içini ferahlatacak, rahatını, keyifini ve keyfini yerine getirmiş olacak, kafasının ve yüreğinin huzur etmesini sağlayacak müspet hadiseler yaşayacağına delalet eder.

    Rüyada Radyo Açmak

    Rüyada radyo açık hale getirmek, dostlarla ve dostlarla buluşmaya, onlarla beraber geçmişi anmaya, mazide kalmış olanları hatırlamış olarak ara sıra şen şakrak kahkahalar atmaya kimi zaman da kederlenmeye yorumlanır.

    Rüyada Radyo Planı Yapmak

    Rüyada radyo planı yapmış olmak, rüyayı gören kişinin kafasında cidden de radyoyla ve televizyonlarla alakalı kimi planlar olduğuna, bu sahada eğitim alım yapmak ve uzmanlaşmak istediğine işaret eder. Kişi, tahsilini veya yüksek lisansını bu piyasada yapacak olmaya karar vermiş olacak anlamına gelir.

    Rüyada Radyo Tamir Etmek

    Rüyada radyo tamir etmek, rüya sahibinin hayallerinin gerçeğe dönüşeceğine, arzularının ve beklentilerinin yerine gelmiş olacağına, muvaffakiyetlerinin önünde hiç kimsenin durmayacağına ve bütün sıkıntılarından kurtuluşa ereceğine delalet eder.

    Rüyada Radyo Bulmak

    Rüyada radyo bulmuş olmak, sürpriz gelişmelere, beklenmedik havadislere ve ansızın ortaya çıkacak pozitif gelişmelere yorumlanır. Rüyayı gören kişiyi mutlu edecek, yüzünü güldürmüş olup keyifini yerine getirmiş olacak değişik olayların ortaya çıkacağı manasına çıkar.

    Rüyada Radyo Anteni Görmek

    Rüyada radyo anteni görmek, şahsın yapacağı güzel ve hayırlı işler yardımıyla övgü dolu laflar alacağına, tebrik edileceğine ve arka tarafından dualar edileceğine işaret eder. Rüyayı gören kişi arka tarafından iyi konuşulacak planların mimarı olacaktır diye tabir edilir.

    in R