Rüyada rektör görmek, rüyayı gören kişinin iş yaşamında alacağı gelmiş olacak ile alakalı neşeli bir havadise, yapacağı bir hamleye, bir gelişmeye ve bu hamle ve gelişme neticende yeterince tatmin edici bir pozisyona gelmiş olacağına ve yeteneğinin ve marifetlerinin her gün azıcık daha artarak büyük muvaffakiyetler getirmiş olacağına işaret eder.



    Rüyada Laborant Görmek

    Rüyada laborant görmek, rüya sahibinin, aile yaşamında ve toplumsal yaşamında güzel şeyleri hesaba katmadan saçmasapan işlerle uğraşacağına ve yaşamı yaşanır kılan şeyleri görmezden gelmiş olacağına yorumlanır.

    Rüyada Okul Müdürü Görmek

    Rüyada okul müdürü gören şahsın, yapılan çalışmalar yardımıyla daha üzer kademelere gelmiş olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan saygı göreceğine delalet eder. Aynı vakitde, girişilen işlerde rüyayı gören kişinin kendisine olan itimatı yardımıyla son derece büyük mutlu edici sonuçlara imza atacağına tabir edilir.

    Rüyada Arzuhalci Görmek

    Rüyada arzuhalci görmek, rüyayı gören kişinin, devlet kapısındaki işlerini çok kısa bir süre evvel bitirmiş olması gerektiğine ve daha üzer mevkide yer alan birisinden yardım ve dayanak görülmüş olup iş yaşamında büyük bir kolaylık sağlanacağına işaret eder.

    Rüyada Sekreter Görmek

    Rüyada sekreter görmek, iş yaşamında ve toplumsal yaşamta sürpriz bir biçimde gelmiş olacak ve hem iş yaşamında hem aile yaşamında sevindirici olaylara sebep olacak havadislere yorumlanır. Aynı vakitde, yapılan işte son derece büyük muvaffakiyetler kazanıp benzer, arkadaş ve yakınlar kısımından tebrik edileceği manasına çıkar.

    Rüyada Sekreterlik Yapmak

    Rüyada sekreterlik yapmış olmak, iş yaşamında yapılacak bir ortaklık ile büyük bir işe girişileceğine ve bu müşterek ile başka çalışmalar için de anlaşılmış olacağına yorumlanır.

    Rüyada Bir Sekreter İle Dostluk Kurmak

    Rüyada bir sekreter ile dostluk kurmuş olmak, aşk yaşamında gündeme gelecek ve çok kısa sürmüş olacak bir gelişmeye veya bir birlikteliğe işaret edilir.

    in R