Rüyada saç yapmış olmak, daha evlenmiş olmamış kimseler için, etrafının ön ayak olacağı düzgün bir insanla tanışmış olup dünya hanene gireceği biçiminde tabir edilir. Haneli bir kadın için eşiyle birlikte çıkacağı bir yolculuğa, kutlamış olmaya ya da kıymetli bir armağan alarak sevineceğine yorumlanır. Bir erkeğin saçını yaptığını görmüş olması ise, etrafınca cici karşılanmayan ve birçok dedikoduya sebep teşkil edecek laflar sarf edilmesine delalet etmektedir. Saç yapmış olmak bu günlerde gelmiş olacak güzel ve sevinç verici bir havadise yüzünden büyük bir kutlamış olma yapılacağına, şahsın yaşamının değişmiş olacağına delalet eder.



    Rüyada Saç Yaptırmak

    Kendisi mutluluğu için her şeyi yapmış olan, sevmiş oldukları için çeşitli özverilerden kaçınmayan şahısları anlatım eden rüya, gayretlerin netice vermiş olması, ikili bağlantılarda memnun bir sürece girilmesi ve iş yaşantısında da çabaların neticenin alım yapılmaya başlamış olması olmak suretiyle tabir edilir. Bir bayan saçını bir erkek kuaförüne yaptırdığını görecek olursa, utanç verici bir durumla karşı karşıya kalır ve evliliği riskli bir duruma girer.

    Rüyada Kuaförde Saç Yaptırmak

    Kuaföre giden kadın haneli ve yetişkin bir çocuğu mevcutsa, görücü gelir veya görücüye gidilir. Henüz evlenmemiş şahıslar için de laf ya da nişan gibi bir hadisenin müjdesini verir. Erkeklerin kuaförde saç yaptırmış olmaları ise etik olarak alacakları tenkit ve duymuş olacakları kötü laflar olmak suretiyle nitelendirilir. Çalışmış olma yaşamı için maaşa gelmiş olacak olan zammı da dikkat çeken rüya, muvaffakiyetli bir geleceği de tabir eder.

    Rüyada Saç Yapmış olmanın Psikolojik Tabiri

    Rüyası esnasında saç yaptığını gören kimsenin, cinsel cepheden kötü bir yaşama malik olduğundan devamlı olmak suretiyle bu problemlere kafa yorduğunu, kendini yetersiz bulduğu için komplekse girdiğini simgeler. Rüyada saç yaptırmış olmak bununla birlikte herkes kısımından beğenilmiş olmak isteki içinde olunduğunu ve güzel görünmüş olmak uğruna olur olmaz hareketler yapıldığına da yorumlanır. Psikolojik olmak suretiyle estetik görüntüye gereğinden fazla kıymet verilmesi ve kişiliğin arka taraf programda kalmış olması olmak suretiyle da tabir edilen rüya, şahsın son derece büyük bir egoya malik olduğunun da önemini vurgular.

    in S