Rüyada saçlarını görmek, rüya sahibinin yaşam yolunun uzun olduğuna, hiç birşeyin dirlik, düzenini ve canını sıkmayı başaramayacağına, hayatının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu sisteminin sürmüş olup gideceğine, moralinin umumi olmak suretiyle yerinde olacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, muvaffakiyetlerinin eksilmeyeceğine, yollarının aksaklıklarla kapanmayacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorumlanır.



    Rüyada Saçlarını Yıkamak

    Rüya sahibinin iyi vaziyetlere gelmiş olacağına, her geçen gün kendini yetiştireceğine, gelişeceğine, yaşama başka pencerelerden de bakmış olmayı bilmiş olacağına, yerinde saymayacağına, hayatını sürekli zevkli ve sefahatlı hale getirmiş olmayı de bilmiş olacağına işaret eder.

    Rüyada Saçlarını Beyazlamış Görmek

    Rüya sahibinin hayat çizgisinin ve yaşam yolunun uzun olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendini bilge ve bilgin yapmış olacağına, insanların kendinden yol sormuş olan kimse haline gelmiş olacağına ve yaşamı doyuncaya kadar hayata imkanına sahip çıkacağına işaret eder.

    Rüyada Saçlarını Boyatmak

    Rüya sahibinin hayatıyla alakalı kimi mevzularda farklılık yoluna gideceğine, yeniliğin kendine iyi gelmiş olacağına ve şifa olacağına inanmış olacağına, bu fikrine elverişli biçimde hareket edeceğine ve fikirini uygulamaya geçirmiş olacağına delalet eder.

    Rüyada Saçlarını Kısa Görmek

    Rüya sahibinin büyük bir sevindirici olayların gündeme geleceği manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin beklentilerinin ve hayallerinin gerçeğe dönüşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, muvaffakiyetlerinin daim olacağına, arama yaptığı rahatı ve saadeti bulmuş olacağına, dualarının ve tövbelerinin de makbul sayılacağına işaret eder.

    Rüyada Saçlarını Sarıya Boyanmış Görmek

    Rüya sahibinin hususi yaşamında ortaya çıkacak sürpriz ve son derece sevindirici gelişmelere tabir edilir. Rüyayı gören kişinin gönül işlerinden yana yüzünün güleceğine, hissiyatlarının bedel göreceğine, aşkının da baki olacağına yorumlanır.

    Rüyada Saçlarını Uzun Görmek

    Rüya sahibinin yaşamtan beklediklerinin ve istek ettiklerinin hepsine ereceği manasına çıkar.

    in S