Rüyada sanatçı görmek, fayda görmek, memnun ve keyifli olmak manasına çıkar. İşlerin hafiflemiş olması ve rüyayı gören kişinin büyük bir istekle çalışmış olması biçiminde yorumlanır. Rüyası esnasında sanatçı görmüş olan kimse için Yaradan her işinde başarılı ol ey kulum diyecek biçiminde değerlendirme yapılır. Rüya maliki, kendisisi için çok bolluklu ve hayırlı işlerden teklif üzerine teklif alacak ve sözü geçer seviyede gelir elde edecektir. Rüyada sanatçı görmek yaşamın devamlı olmak suretiyle sürprizler getirmiş olmasına, ayrı yerlerden güzel çağrılar alım yapmaya, yeni kişilerle tanışmış olmaya, güzel yerlerde eğlenmiş olmaya ve nitelikli yerlerde tatil yapacak olmaya işaret eder.



    Rüyada Sanatçı Olduğunu Görmek

    Rüyası esnasında sanatçı olduğunu gören şahsın rüyası, kendisini hayırlı işlere adayacağına ve hak yolunda herkesi kendisine mest edeceği hayırlı işler yapmış olacağına delalet eder. Rüya maliki, manevi hissiyatları çok yüksek, alçak gönüllü ve akidesi kuvvetli kimsedir.

    Rüyada Sanatçı Öpmek

    Özü lafı bir, herkes kısımından hürmet gören, sözüne itibar edilen, tüm insanların önünde el pençe divan durduğu birine ve bu şahısdan fayda görmeye yorumlanır. Rüyayı gören kişinin bu şahsa bir işi düşmüş olacak ve bahse konu olan insandan kendine bir hayat müteşekkir kalacağı biçimde iyilik göreceği manasına çıkar.

    Rüyada Ünlü Görmek

    Hanede en sık rüyayı gören kişinin lafının geçeceğine ve rüyayı gören kişinin aile fertleri arasında en ağırlığı olan şahıs olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi o kadar ağırbaşlıdır ki insanlar kendine hem büyük bir hürmet duyar hem de kendinden çekinir. Ayrıyeten aile bireylerine konuşmuş olmasına ihtiyaç duyulmadan bir bakması ile her şeyi izah edebilir.

    Rüyada Ünlü Olmak

    Rüyayı gören kişinin cömert olduğuna, herkesi yedirmiş olup içtirmeye bayıldığına yorumlanır. Rüyayı gören kişi öylesine bonkörtür ki yanında kimse elini cebine atamaz. Her yerde hesabı kendisisi öder. Bu hassasiyeti yalnızca benzerine dostuna değil, gereksinim maliklerine de gösterir ve bu kimseler için her zaman hayır yapar.

    Rüyada Sanatçı İle Konuşmak

    Rüya malikinin, moral depolamış olmak için çıkacağı bir yolculuğun peşinden büyük planlarla iş yaşamına döneceği, hem kendini hem öbür pek çok insanı şaşırtacak kadar çok miktarda kazanca malik olacağı, bu vesileyle aile kurmuş olma yolunda lazım kimi şeyleri gerçekleştirme mevzusunda birkaç adım atacağı, kendine bir hane satmış olun alacağı ve rakiplerin büyük hüsrana uğramasına vesile olacak bir kariyere malik olacağı manasına çıkar. Rüyada erkek sanatçı ile konuşmuş olmak, güzel bir birlikteliğe başlanmış olacağına, yakınların ve dostların ziyadesiyle sevinç duyacağı bir işe girileceğine, mal mülk maliki olunacağına, evlilik mevzusunda aile büyüklerinden dayanak alınacağına ve memnun bir yaşama malik olunacağına işarettir.

    Rüyada Sanatçıyla Sevgili Olmak

    Aile yaşamı ile alakalı olmak suretiyle kimi kararlar alınacağına, bu kararlar yardımıyla meşakkatların aşılacağına, kıskanç ve husumet beslemiş olan insanların evden uzaklaştırılacağına, sıhhat problemleri ile geçen br evrenin kapanacağına, açık hale getirilen bir davanın haksız olduğunun  anlaşılmış olacağına ve kardeşlerle birlik olup birkaç iş kolunda faaliyet göstermiş olacak bir işyeri açık hale geleceğine tabir edilir. Rüyada bir bayan sanatçıyla sevgili olmak, ırak bir şehre yapılan iş geziyi sırasında hiç akılda olmayan bir mevzuda eskisinden farklı bir iş bağlanacağı, tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceği, ziyanlı bir alışmışlıktan uzaklaşılacağı ve eğitimle alakalı olmak suretiyle yapılacak bir hamlen büyük muvaffakiyet kazandıracağı manasına çıkar.

    Rüyada Sanatçıyla Öpüşmek

    Huzur ve karlı bir projenin başına geçmeye, olmadık şeylerden problem çıkarmış olan ve moral ve motivasyonu bozmuş olan bir şahıs ile bağlantıların sonlandırılacağına, sorumluluk maliki bir şahıs olunacağına, parasal olmak suretiyle iyi bir makama terfi alınacağına, yeni bir bağlantıya başlanmış olacağına, kötü hallerdeki bir şahsa yardımcı olunacağına ve meşakkatların aşılacağına işarettir. Rüyada sanatçıyla sarılmış olmak, ortaya konulacak çalışmış olmanın kazanç sağlayacağı büyük muvaffakiyet ile tüm insanların tanıdığı ve hürmet duyduğu bir şahıs olunacağına ve işsizlikle boğuşmuş olan bir şahsa iş olanağı sağlanacağına yorumlanır.

    Rüyada Ünlü Bir Erkek Sanatçı Görmek

    Edilen duaların kabul görmüş olması ile epeycedir hayali kurulan şeylere kavuşulacağına, bol karlı bir işe girileceğine, alım yapılmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen lafların karşılanacağına, kötü niyetli şahısların aile fertlerinden uzaklaştırılacağına, deneyimli bir şahıs ile kurulacak ortaklık yardımıyla yeni işlere girileceğine ve mülk sahibi olmaya ulaşılacağına işarettir. Rüyada ünlü bir kız sanatçı görmek, eve maddi ve manevi rahatlık dolmuş olacağına, sorunların birlik ve beraberlik yardımıyla aşılacağına, aile fertlerini kötü etkileyebilecek bir vaziyetin bertaraf edileceğine ve verilecek kararların uygulanması ile arzuların teker teker gerçeğe dönüştürüleceğine yorumlanır.

    Rüyada Ölmüş Ünlü Sanatçı Görmek

    Rüya maliki, kendini epeycedir huzursuz eden ve büyük bir sorun içine girmiş olmasına neden olan bir şahıs ile karşı karşıya gelmiş olacak ve bu şahısdan gördüğü ziyanın telafisi için bir uğraş içine girmiş olacak anlamına gelir. Rüyada ölmüş ünlü sanatçı görmek ve üzülmüş olmak, çok kötü hallerde kalmış bir hısımının yardım dileğine bedel verileceğine bu nedenle da ona çok hoşa gitecek büyük bir iyilikte bulunulacağına ve ona katkıda bulunulacağına yorumlanır. Rüyada ölmüş ünlü sanatçının dirildiğini görmek, insanlar arasında çok konuşulacak ve haris şahısların de dedikodu maddesi olacak bir iş yapmış olmak anlamına gelir. Rüyada ölmüş ünlü sanatçının yaşadığını görmek, yok sayılmış olan bir kişinin bir sözünden veya hareketinden etkilenmiş olmak manasına çıkar.

    Rüyada Sanatçı İle Yemek Yemek

    Muvaffakiyetli olacağından, alaka göreceğinden ve dikkat çekeceğinden çok ümitli olunan bir projenin veya çalışmış olmanın meyvelerini toplamaya öyleki bedelini umulduğu biçimde alım yapmaya delalet eder. Rüyada sanaçı ile balık yediğini görmek, bir kısmeti veya nasibi bölüşmüş olmaya ya da bir talihten müşterek biçimde yararlanmaya işaret eder. Rüyada sanatçı ile tatlı yediğini görmek, tabir caizse tatlı yemiş olmaya ve tatlı konuşmuş olmak öyleki bir kimse ile samimiyet ve cici sohbet içinde olmak anlamına gelir. Rüyada sanatçı ile meyve yediğini görmek, mülk sahibi olmak, bereket ve gösterişli maliki olmaktır.

    Rüyada Ünlü Bayan Sanatçı Görmek

    Verim sağlamaya yönelik bir teşebbüsde bulunmuş olmaya, hasatın dayanıklı ve nitelikli olmasına bu vesileyle son derece fazla kar sağlamaya yorumlanır. Rüya sahibinin kendine kesintisiz gelir getirmiş olacak bir sahada bir işe atılmasıdır. Rüyada ünlü bayan sanatçıyla resim çektirdiğini görmek, mesleğinde önder olan bir kimseden beslenmiş olmaya öyleki ondan misal alım yapmaya, iş, yol ve metod öğrenmeye ve bu vesileyle de bunun üstünlüklerini yaşamaya işaret eder. Rüyada ünlü bayan sanatçıyı öpmüş olmak, şahsa hem kariyerinde hem de umumi yaşantısında büyük getirisi olacak kayda değer derecede önemli bir imkan sahip olmak manasına çıkar.

    Rüyada Sanatçı İle Evlenmek

    Hayalini gerçeğe dönüştürmek anlamına gelir. Rüya sahibinin yaşamının odağı haline getirdiği ve bu nedenle hep kafasında diri tuttuğu bir istekini yerine getirmesidir. Rüyada sanatçı ile izdivaç ettiğini ve gelinlik giydiğini görmek, belki iş belki de hususi hayatda yaşamının teklifini alım yapmaya ve bir düğüm noktası yaşamaya yorumlanır. Rüyada santçı ile izdivaç ettiğini ve damatlık giydiğini görmek, imaj güçlendirmeye veya yeni bir imaj kazanmaya olanak vermiş olacak işlere girmiş olmaya işaret eder. Rüyada sanatçı ile izdivaç ettiğini ve boşandığını görmek, çok süratlı bir devir geçirmiş olmaya ve birçok hissiyatı bir arada yaşamaya delalet eder.

    Rüyada Sanatçı İle Resim Çektirmek

    Yeni kimselerle tanışmış olarak sefahatlı ve zevkli arkadaşlıklar kurmuş olmaya bu nedenle etraf değiştirmiş olmaya yorumlanır. Rüya sahibinin daha elit yerlerde yemek yiyeceğine, alışveriş yapmış olacağına ve eğlenmiş olacağına işaret eder. Rüyada sanatçı ile sahnede resim çektirmiş olmak, malik olunacak makam yardımıyla cemiyetde herhangi birisi olmamaya, kalifiye işler yapacak olmaya, itibar ve alaka görmeye, etrafının de kalabalık olmasına işaret eder. Rüyada sanatçı ile kuliste resim çektirmiş olmak, rüya sahibinin son derece başarılı olmasına ve muzafferiyetler kazanmasına karşın tevazu göstermiş olan ve umumilikle geri programda kalmış olmayı seçim eden kimse olduğu manasına çıkar. Rüyada sanatçı ile konserde resim çektirmiş olmak, şahsın galibiyet sayacağı bir adım atması anlamına gelir.

    Rüyada Kendisini Sanatçı Olmak suretiyle Görmek

    Elegan öyleki prestijli ve seçkin bir kariyer edinmiş olmaya ve kartvizit maliki olmaya daha açık bir ifadeyle işinde markalaşmaya delalet eder. Rüyada kendisini şarkıcı olmak suretiyle görmek, doğru söylemiş olmaya, doğru davranmış olmaya ve doğru kararlar vermiş olma manasına çıkar. Rüyada kendisini tiyatro sanatçısı olmak suretiyle görmek, çok doğrultulu bir insan olmak ve birçok vasıfları olan bir karakter taşımak anlamına gelir. Rüyada kendisini sinema sanatçısı olmak suretiyle görmek, insanlarca övülmeye ve beğenilmiş olmaya çok ehemmiyet vermeye ve hep bu doğrultuda  ve bunu asıl almış olarak yaşamaya işaret eder. Rüyada çok ünlü bir sanatçı olduğunu görmek, muvaffakiyet ve mutluluğun daim olmasıdır.

    Rüyada Sanatçı Görmenin Psikolojik Yorumu

    Fertin kabiliyetlerinin farkında olduğunu ve bir biçimde bunları açığa çıkararak kendini ortaya koymaya çalıştığını anlatır kaliteteki bir rüyadır. Kişi, malik olduğu hususi marifetlerin ve kendini öbür insanlardan ayırmış olacak seviyedeki malumatlarının körelmesini istemiyor ve bunları kendine hem maddi hem de manevi manada kazanç getirmiş olacak biçimde kullanmış olmak istiyor anlamına gelir. Bir öte taraftan da fertin cidden de ünlü bir insan olmaya yönelik bir gayesinin veya hayalinin olduğunu söylemiş olmak imkan dahilindedir veya rüyayı gören kişi hem zevk alacağı ve herkes kısımından tanınacağı hem de büyük paralar kazanç sağlayacağı bir piyasada iş yapmış olmak istiyor olma ihtimali var.

    in SŞ