Rüyada sarı otomobil görmek, şahsın hastalanmasına, geçimini zorlanmakla sağlamasına ve iş yerinde yaşayacağı tartışmalara delalet etmektedir. Rüyada görmüş olunan sarı renk umumilikle rahatsızlık olmak suretiyle yorumlanır. Otomobil ise, şahsın geçimini sağlamak için başvurduğu yolların hepsidir. Buradan yola düşen tabirciler rüyada görmüş olunan sarı otomobili, şahsın geçimini onu zorlamış olacak ve soruna girmiş olmasına sebep teşkil edecek yollardan kazanması olmak suretiyle tabir etmişlerdir. Kimi zaman da bu rüya, rüyayı gören kişinin hayırlı olmayacak bir yolculuğa çıkmış olmasına ya da gurbete gidip orada yerleşmesine yorumlanır.



    Rüyada Bebek Otomobili Görmek

    Rüyada görmüş olunan bebek otomobili, umumilikle meşakkatle çalışmış olma, zorluk çekme ve üzülmüş olacak hadiselerin meydana gelmiş olmasına yorumlanır. Bu rüyayı görmek kimi zaman da bekarlar için evlenmiş olmaya, haneliler içinse bebek maliki olmaya delalet etmektedir. Rüyada bebek otomobili sürdüğünü gören kimsenin ansızın çok kız ve erkek çocukları olur.

    Rüyada Bir Otomobilin Arka tarafından Gittiğini Görmek

    Rüyası esnasında bir otomobilin arka tarafına düşmüş olup gittiğini görmüş olan kimse önem derecesi yüksek bir kişin mahiyetine girer ya da büyük bir devlet elemanının yanında çalışır. Bu rüya makam maliki oldukça önem derecesi yüksek bir şahısdan yardım alım yapmaya, kudret ve kuvvet maliki varlıklı bir şahsın yanında çalışmış olmaya ya da devlet dairesinde işe girmiş olmaya yorulabilmektedir.

    Rüyada Otomobile Bindiğini Görmek

    Rüyası esnasında otomobile binen kimse amirlik makamına yükselir ya da herhangi bir kuruma müdür olur. Bu rüya, gören şahsın malik olacağı evlatlardır. Öyle ki bu çocuklar büyüdüğünde anne ve babası olan kişiye hayırlı çocuk olurlar, onlara yardım eder ve her hususta yanlarında bulunurlar. Rüyada otomobil görmüş olan kişi şayet yolculuk yapmış olmayı istek ediyorsa, bu dileğine ulaşmış olamaz ve istediği yere gidemez. Rüyada otomobilden inmek ise makamını yitirmeye, elindeki mülkünden ve mülkünden olmaya, mevkisini yitirmeye ve istediklerine ulaşamamaya delalet eder. Kimi zaman da bu rüya uzun ve oldukça yorucu bir gezintiye çıkmış olmaktır.

    in SŞ