Rüyada limit görmek, rüya sahibinin müspet, özenilecek, kıskanılacak ve iç geçirilerek bakılacak kadar müspet bir yaşamı olacağı manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin hayatına dair değişik adımlar atacağına, kararlar alacağına, hayatına değişik bir doğrultu vermiş olacağına, bu vesileyle monoton sürüp giden yaşamına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, kalite ve değişiklik gelmiş olacağına işaret eder.



    Rüyada Limit Kapısı Görmek

    Rüya sahibinin karşılaşacağı imkanları akıllıca kullanmış olması yardımıyla rüya sahibinin yaşamında milat sayılmış olacak kadar olumlu gelişmeler gündeme gelecek anlamına gelir. Bu rüya öbür bir yandan da rüyayı gören kişinin uçakla, ülke limitleri dışında bir yere gidebileceği ihtimali olduğu biçiminde kabullenilir.

    Rüyada Limitden Geçmek

    Rüya sahibinin yakın gelecekle alakalı kurduğu program ve projelerinin işe yarayacağına, rüyayı gören kişinin farklı iş kollarına yönelmiş olacağına, yeni denemelerde bulunmuş olacağına, her yeni gününün bir öncekinin aynısının olmasından sıkıldığına ve talihini bir de başka kısımlarda arama kararı alacağına yorumlanır.

    Rüyada Ülke Limiti Görmek

    Rüya sahibinin hayallerine çok yaklaştığına, yaşamış olduğu müddet içinde gerçekleştirmeyi istemiş oldukları ile alakalı yaptığı listede bulunmuş olanların kendine en ırak ve en uç gibi duranlarını hayata imkânı sahip olacağına, şöylece imkânsız denilmiş olan mefhumu da kafasında yıkmış olacağına delalet eder.

    Rüyada Ülke Limiti Geçmek

    Bir halden başka hale geçemeye yorumlanır. Rüyayı gören kişinin gerek ruh hali, gerekse yer manasında kimi değişikliklerle karşı karşıya geleceğine, bu halin kendisisi için hayırlı olacağına, kendine şans getireceğine, kimi ön kanaatlarından da feraha ermesine sebep olacağına işaret eder.

    Rüyada Hudut Geçmek

    Rüya sahibinin muvaffakiyetlerinin artış göstereceğine, tabiri caizse yaşamtaki bütün sınavlarını vermiş olacağına, rekabet ettiği kişileri geçmeyi ve bertaraf etmeyi bilmiş olacağına, kolaylıklara ereceğine, can bulmuş olacağına, hayatının tazeleneceğine ve ruhunun da gençleşmiş olacağına tabir edilir.

    in SŞ