Rüyada sigara içen birini görmek, hayatda, gösterişliye, rahatlıka, nitelike ve estetiğe ehemmiyet veren, herşeyin en iyisine sahip çıkmak için çalışmış olan, kötü şeylerden haz etmeyen, sefahata ve huzuruna düşkün bir kişinin var olduğuna tabir edilir. Şahsi gereksinimlerini hiçbir vakit geri programa atmayan, kendisine olan saygısından, sevgisinden taviz vermeyen, dış görünüşü düzgün olsun diye bakımlı olmaya ihtimam göstermiş olan bir şahsa tabir edilir.



    Rüyada Sigara İçen Bir Erkek Görmek

    Rüyayı gören kişinin hanım olması ve henüz evlenmemiş olması halinde makam maliki, iyi giyimli, yüksek tahsilli, kariyer maliki, varlıklı ve asil bir insanla karşı karşıya geleceği ve ondan etkileneceği, o erkeğinde kendine cevap vererek, ileride memnun olacakları yuvayı kurmuş olmak ismine başlayacaklarına delalet eder. Ama rüyayı gören kişi aslen erkekse öyleyse bu özelliklerde bir şahıs ile tanışacağı manasına çıkar.

    Rüyada Sigara İçen Bir Bayan Görmek

    Rüya sahibi için iyi olduğu söylenemeyecek kalitete bir rüyadır. Uğursuzluk olmak suretiyle kabullenilir ve talihsiz olmaya, kısmetsiz kalmış olmaya, zorluklarla ve aksaklıklarla karşı karşıya gelmeye dolayısıyla de zor zamanlar geçirmiş olmaya işaret eder.

    Rüyada Sigara İçmek

    Rüyada sigara içmek, gerçekte aslına bakarsan tasvip edilmeyen bir vaziyet olsa da, bir şahsın uykusunda sigara içmesi güzeldir. Rüya sahibinin gerginlikini atacağına, zihin yoran işlerden uzak kalacağına ve güzel zaman geçirerek sıkıntılardan ırak kalmış olacağına işaret eder. Kısa müddetli de olsa şahsa şifa olacak vakitlere yorumlanır.

    Rüyada Sigara Görmek

    Rüyayı gören kişi için hayır ve iyilik bulmuş olacağına delalet eder. Şahıs sorunların verdiği ağırlığı olan yükten kurtuluşa erecek, sevmiş oldukları ile buluşacak hem özlem giderecek hem de tabir caizse kafa dağıtmış olarak rahatlamış olacak anlamına gelir. Esenliğe, gönül hoşluğuna, arkadaş çağrılarına, koyu sohbetlere ve rahatlığa işaret eder.

    in SŞ