Rüyada sirke görmek, rüyayı gören kişinin lüzumsuzca keyfinin kaçmasına yorumlanır. Bazılarıyla hata anlaşılmış olmadan dolayı veya problem dahi sayılmış olmayacak ve fındık kabuğunu doldurmuş olmayacak mevzularda münakaşa edip, hiç yok yere dirlik, düzeninin bozulacağı manasına çıkar. Bu rüya bununla birlikte desise ve fesat karıştırılarak kazanılan mala ve paraya yorumlanır. Rüyada sirke görmek, bir yandan da nimete ve hayra ulaşmaya delalet eder.



    Rüyada Sirke İçmek

    Rüyası esnasında sirke içtiğini gören şahsın yaşamı değişir ve rüyayı gören kişi hem mutluluğa hem de mülk sahibi olmaya kavuşur. Rüya maliki, sevinçten dört zaviye olacağı gelişmeler yaşayacak ve sefa sürmüş olacak bir mal var olduğuna sahip çıkacak anlamına gelir.

    Rüyada Sirke Almak

    Rüyayı gören kişi için hayırlı işlere sebep olacak ve sonu memnunlukla bitmiş olacak kişilerle buluşmaya ve tanışmış olmaya işaret eder. Rüyayı gören kişi asla ummadığı anda sürprizlerle karşılaşıp, rahata ve saadete kavuşacaktır. Bu şahsın bahtı da açık haldedir.

    Rüyada Sirke Yapmak

    Rüyası esnasında sirke yaptığını gören şahsın rüyası, neticesi iyi de olsa kötü de olsa, karşılıkını ödemeye hazır olmak suretiyle bir işin doğruluğunu bulmuş olmak için ruhunu meydana koyacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi bu uğurda bütün riskli durumları de göze alım yapıyor anlamına gelir.

    Rüyada Sirke Yemek

    Rüyası esnasında sirke yediğini görmüş olan kimse her derdine deva bulacaktır diye tabir edilir. Rüyayı gören kişi içini karartmış olup, aklını bulandırmış olan sıkıntılarından kurtuluşa erecek, harcadığı çabayı de geride bırakacaktır.

    Rüyada Limon Görmek

    Rüyada limon gören şahsın morali bozulmuş olacak ve yüzü sanki bir limon gibi ekşiyecektir diye yorumlanır. Rüyayı gören kişi bir işe veya bir şahsa rezil biçimde bozulmuş olacak ve çehre asacaktır.

    Rüyada Limon Sıkmak

    Mal edinmiş olmaya ve memnun olmaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin keyfinin ve sağlığının yerine gelmiş olmasına işaret eder.

    in SŞ