Sezonunda görülmüş ise rüyada soba görmek rüyayı gören kişinin bol rızık, bolluk ve kısmete ereceğine işaret eder. Havalar soğukken rüyası esnasında soba gören şahsın ümit içinde olacağı ve muvaffakiyetli bir kimse olacağı tabir edilir. Rüyada soba görmek bir anlatıma göre bir evliliğin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder. Bir başka anlatıma göre ise soba rüyası hüzünlü, ıstıraplı günler gündeme geleceğinin göstergesidir.



    Rüyada Soba Yaktığını Görmek

    Şahıs rüyası esnasında güz sezonunda soba yaktığını görecek olursa rızık ve menfaate erişeceği, yaz sezonunda soba yakarsa sorunlu ve ıstıraplı günler geçireceği tabir edilir. Zira soba normalde güzün yakılır, sezonu dışında yakılması bir tersliktir ve tersliğe tabir edilir. Soba yakmış olmak şahsın yeni girişeceği bir işten kârlı çıkmış olacağına da tabir edilir.

    Rüyada Soba Satmış olmak Görmek

    Rüyada soba satmış olmak görmek rüyayı gören kişinin işlerinde olumsuzluk gündeme geleceğine işaret eder.

    Rüyada Soba İçinde Hararet Görmek

    Soba içinde hararet görmek iyi değerlendirmelenen bir rüyadır; maddi ve manevi rahatlığı müjdeler. Haneli bir bayan kısımından görüldüğünde hamileliğe de tabir edilir.

    Rüyada Soba Borusu Görmek

    İşlerin yürümüş olması için lazım olan desteği vermiş olan ve sorunların bölüşülmüş olmasını sağlayan bir kişinini var olduğuna, bu şahısdan pekçok mevzuda gelmiş olacak yardımlara ve bu vesileyle işlerin aksamadan ve problem çıkarmış olmadan devam edeceğine tabir edilir. Rüyada soba borusu satmış olun alım yapmak, epeycedir sürüp giden sorunların bitmiş olması ve işlerin rayına girmesinin peşinden yapılan çalışmaların ve iş için dökülmüş olan alınterinin son derece büyük geri dönüşmüş ol sağlayacağına, bol kazanç getirmiş olacağına, yeni iş bağlantıları kurulmasını sağlayacağına ve herşeyin rayına gireceğine işarettir. Yardım alım yapmadan işe girilirse yarı yolda kalınabilir.

    Rüyada Soba Külü Görmek

    Rüyayı gören şahsın, ortaya koyduğu muvaffakiyetli işlerin pek çok insan kısımından kıskanıldığına, geneli vakit güvendiği şahıslar kısımından baltalanmış olmaya çalışıldığına, yalnız kim ne derse desin ve yaparsa yapmış olsun bu işlerin pek çok insana fayda sağladığı gerçeğini değiştiremediğine işaret eder. Rüyada soba külü taşımak, aile içinde ve iş yaşamında yaşanan tatsız vaziyetlerin düzeltileceğine, sorunların çözüm bulmuş olacağına, huzur bir nefes alınacağına ve kazanılan malvarlığının sefasının sürüleceğine tabir edilir.

    Rüyada Yanan Soba Görmek

    Huzur ve saadet içerisinde bir yaşam yaşamaya, meseleleri aile fertleri ile elele vermiş olarak çözmüş olmaya, ziyanlı bir alışmışlıktan feraha ermeye, sevilmiş olan, sayılmış olan ve lafına kıymet verilen birisi olmaya, eziyeti çekilmiş olan işin sefasını da sürmüş olmaya, sağlıklı bir şahıs olmaya, kazancı sevilmiş olan kişilerle beraber harcamış olmaya ve problem çıkartmış olan şahısları evden ırak tutmuş olmaya delalet etmektedir. Rüyada yanan sobaya dokunmuş olmak, yapılacak yanlış hareketlerden ders çıkaramamaya, fesat  bir şahıs yüzünden çok sevilmiş olan bir dostla uzak kalmaya, iş dostlarına olan itimatı yitirmeye ve anne baba ile beraber çıkılan bir yoldan hüzün vermiş olacak bir haberle dönmüş olmaya yorumlanır. Parasal problemler yaşamamak için daha elisıkı olunmalıdır.

    Rüyada Soba Yandığını Görmek

    Rüyayı gören şahsın, son derece büyük bir mutluluk duymuş olacağına, hem kendisisi için hem aile fertleri için iyi hadiseler gündeme geleceğine, elindeki olanakları en güzel biçimde değerlendirmeye tabi tutması yardımıyla harika yerlere gelmiş olacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmış olmaya yardımcı olacağına, dostları ile beraber hayır sağlayacak bir yola düşeceğine ve bulduğu birinci fırsatta kendine ait bir işe sahip çıkacağına işaret eder. Rüyada soba yandığını ve hanen ısındığını görmek, belli başlı işlerle kazanılan iş bağlantılarının paraya çevrileceğine, alımı yapılan eğitime elverişli bir çalışmış olmanın bulunmuş olması ile cebe çok miktarda kazanç girmiş olacağına ve büyük bir saygınlığa malik olunacağına delalet etmektedir. Muvaffakiyet kazanmak için bir teşebbüsde bulunulmalıdır.

    Rüyada Soba Kurumu Görmek

    Şahıs kendini pekçok sorunla karşı karşıya bulmuş olacak, elindeki malvarlığı ile alakalı olmak suretiyle bir davaya girmiş olacak hiç istemediği halde yakınlarıyla parasal mevzuda bir atışma yaşayacak, hayır getireceğini hayal ettiği bir işten kötü durumla karşılaşacak, eşiyle arasına kıskançlık girmiş olacak, sağlığına pek dikkat etmediği için çok zor bir hale düşmüş olacak ve girdiği bir rekabetten mağlup çıkmış olacak demektir.  Rüyada soba kurumu dökülmüş olması,  rakiplerin istemiş oldukları gayelere ulaşmış olacaklarına, bir ekonomik krize girileceğine, ilaç kullanılması lazım olan bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, laf dinlemeyen bir yakın kısımından sıkıntılı bir işin ortasına çekilmiş olacağına, kuşkulu bir olay gündeme geleceğine ve bu sebeple maddi ziyana uğranacağına belirtitir.

    Rüyada Soba Borusu Temizlemek

    Hasımların üzüleceği bir mevkiye varmış olmak için kimi kararların alım yapılması gerekmiş olmaktadır. Atılmış olan adımların pekçok kez üstüne düşünülen ve çok çaba harcandığı halde hiç bir şekilde düzelmeyen bir projeyi nihayete erdireceği, karanlığın aydınlanmış olacağına, yapılan işte büyük ilerlemiş olma kaydedileceği, aile içindeki problemlerin ve hüzünlerin biteceği, güzel bir eve taşınılacağı, yardım arzularının geri çevrilmeyeceği ve hayır duaları alımı yapılacağı manasına çıkar. Rüyada soba borusu temizlemiş olan birini görmek, çalınan yüksek manevi kıymeti olan bir eşyanın bulunmuş olacağına, sıkışık olunan bir vaziyetden kurtuluşa erileceğine, sevilmiş olan bir şahsın kazanç sağlayacağı bir muvaffakiyetden ötürü sevinileceğine, dertlerin sona ereceğine ve dirlik, düzeninin yerine gelmiş olacağına delalet etmektedir.

    Rüyada Soba Borusunun Düştüğünü Görmek

    Eve kötü bir havadis gelmiş olacağına, karaciğerle veya mide ile alakalı bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu yüzden dolayı işlere kısa da olsa bir müddet ara verileceğine, başlamış olan br ilişkide  itimatsızlık gündeme geleceğine, çalışmış olmada çıkmış olan bir problem sebebiyle baş sızlamasına vesile olacak bir şahısdan öneri alınacağına ve tabir caizse bu şahsın gevezeliklerinin ve boşboğazlıklarının çekilmiş olacağına yorumlanır. Rüyada soba borusunun masaya düştüğünü görmek, iş yaşamında işleri aniden kesmiş olan bir olay gündeme geleceğine, bu olay yüzünden çok tatsız olunacağına, gösterilen sabrın tükenmiş olacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışmış olan bir şahsın tam manasıyla başa bela olacağına, birbir çeşitli sorunla boğuşmuş olmak zorunda kalınacağına ve tartışmalar gündeme geleceğine işaret eder.

    Rüyada Soba Borusu Takmak

    Kişinin, işleri yoluna sokup karşısına gelen fırsatları değerlendirmiş olmak için gayret sarfettiğine, bu sebeple hem iş yaşamında hem aile yaşamında kendine kimi nizamlar koyduğuna, uzun bir müddet süresince bu nizamlar içinde hareket edeceğine ve şöylece sıkıntılarını kolayca aşacağına tabir edilir. Rüyada kısa soba borusu takmış olmak, gayret ve azim manasına çıkar. Rüyada soba borusu takamamak, hiç bir şekilde arzulanan gayelere ulaşamamaya, yapılan yanlış hareketler ve lazım donanıma malik değilken verilen  kararlar yüzünden işleri devam ettirememeye, sorunlarla boğuşmuş olmak zorunda kalmış olmaya, güçlüklü bir projeyle gece gündüz durmaksızın çalışarak uğraşmaya ve üzülmüş olmaya yorumlanır.

    Rüyada Soba Tütmesi

    Atışma ve münakaşa anlamına gelir. Ev içerisine kötü hedefli şahısların girmiş olacağına, bu şahısların yapacağı dedikodular ve söylemiş olacakları yalanlar yüzünden ev halkının arasının bozulmuş olacağına, malik olunan kaynakların tez zamanda bitmiş olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, tarafsızmış gibi gözlemlenen bir şahıs yüzünden malik olunan saygınlığın yitirileceğine ve ziyan edileceğine işaret eder. Rüyada kömür sobası tütmesi, kazanılan paraya rağmen girilen işte tatsız hadiselerin gündeme geleceği, bu yüzden dolayı çok mesele gündeme geleceği, hane halkından birisi ile ters düşüleceği, sevilmiş olan bir şahıs ile araya uzaklıkların gireceği, vefasızlık gündeme geleceği, neden olunan hata anlaşılmış olmadan ötürü çok hüzün duyulacağı ve huzurun kaçacağı manasına çıkar. Ortaklık yapılacak şahıs harika araştırılmalıdır; yoksa girilen işte büyük hasara uğranabilir.

    Rüyada Sobadan Çıkmış olan Duman Görmek

    İş yaşamında bir kayıp yaşamak istenmiyorsa şayet yapılacak iş yeterince araştırılmalı ve bu incelemeden çıkmış olacak neticelere bakılarak kısa vadede en doğru karar verilmelidir. Sağlıkla alakalı olmak suretiyle bir sorunla uğraşılacağına, parasal anlamda tükenmiş olma noktasına gelineceğine tabir edilir. Rüyada sobadan çıkmış olan renkli duman görmek, üstüste beklenmedik sorunların açığa çıkacağına, yapılan şanssız bir izah yüzünden tenkit oklarının amaçı olunacağına, tartışılan bir mevzuda bir daha sorunlarla boğuşulacak bir evreye girileceğine ve işlerin karışacağına belirtitir.

    Rüyada Soba Kovası Görmek

    Rüyayı gören şahsın, yaşamış olduğu sorunların peşinden kendini işine tam manasıyla verebilmiş olmak için bir yardımcı tutmuş olacağına, hayallerini gerçekleştirme mevzusunda büyük bir adım atacağına ve fazlaca arzuladığı ve epeycedir rüyalarını süsleyen bir şeye ereceğine işaret eder. Rüyada soba kovası boşaltmak, sorunları, sıkıntıları ve hüzünleri haneden uzaklaştırmış olmaya, daha doğru ve daha kullanışlı kararlar vermiş olmaya, rakiplerin mani olmaya, iş ile alakalı olmak suretiyle sürpriz yapacak olmaya ve maddi ve manevi rahatlık içinde yaşamaya tabir edilir. Karşılaşılan engeller yalnızca atım atılmasıyla aşılacak; bu sebeple ilerlemiş olmaktan korkulmamalıdır.

    Rüyada Soba Görmek Psikolojik Yorumu

    Soba rüyası psikolojik olmak suretiyle rüyayı gören kişide bir ?farkında olma? hali oluşmuş olacağına delalet eder. Şayet soba kırıksa ya da yanmıyorsa bağlantıda duygu yüklü problemlere ya da ihmal edilen bir bağlantıya tabir edilir. Rüyada soba görmek ayrıyeten bir şeye dikkatinizi vermiş olmanız gerektiğine de delalet eder.

    in SŞ