Rüyada babam olan kişinin öldüğünü görmek, kimi vakitlerde hastalanmaya, sağlık meselelerine yorumlanır. Bu rüyayı gören ufak rahatsızlıklara yaşayarak zorluk içine düşer. Kimi bilginlere göre ise babası olan kişinin öldüğünü görmek dayanacağı şahısı, yitirmek, kudretli ve kuvvetli bir kişiden ayrılmış olmak, işlerin bozulmaya uğraması, dert ve ıstırap içinde bulunmuş olmak manalara gelmiş olmaktadır.



    Rüyada Babası olan kişiyi Görmek

    Rüyada babası olan kişiyi gören her çeşit dertlerine şifa bulur. Belli bir hastalığa yakalanmışsa iyileşir, borçları mevcutsa kısa vadede öder, dertlerine çare bulur, iş yaşamı yolunda gidermiş ol, istek ve arzularına kavuşur, eline biraz para geçer, çok kuvvetli vermiş ol tüm insanların hürmetini kazanan bir kişiyle arkadaş olur ya da iyi arkadaşlıklar edinir.

    Rüyada Babası olan kişinin Kendine Tatlı Laf Söylediğini Görmek

    Bu rüyayı görenin önünde oldukça hayırlı kapılar açık hale gelir. Bu rüyayı gören bütün sorunların altından kalkar ve mutluluğa kavuşur. Rüyada görmüş olunan baba kuvvet, güc, destek, tüm manalarda dertlerin sona ermesi, parlak bir gelmiş olacak ve arzuların kabulü manasına gelmektedir.

    Rüyada Babası olan kişiyi Kızgın Görmek

    Rüyası esnasında babası olan kişiyi kızgın görmüş olan kimse kimi yanlış hareketler yapar ve bunun neticende zorluk içine düşer. Bu rüya şahsın günaha girmiş olmasına, dünyaya çok meyledip ahireti unutmuş olmasına, hata şahısları arkadaş edinmiş olmasına ya da büyüklerinin kızacağı bir harekette bulunmuş olmaya yorulmuş olmaktadır.

    Rüyada Ölmüş Babası olan kişiyi Görmek

    Rüyası esnasında ölmüş babası olan kişiyi görmüş olan kimse yakında ziyadesiyle sevinç duyacağı son derece sevindirici bir havadis alabilir. Bu rüya şayet borçlu ise borçlarını ödemesine, sıkıntıdaysa ferahlamasına, maddi sorunları mevcutsa eline para geçmesine delalet etmektedir. Kimi âlimlere göre ise rüyada ölmüş baba olan kişiyi görmek, baban olan kişinin rüya malikinden dua istediğine delalet etmektedir. Dolayısıyla rüya sahibi Kurmuş olan okumuş olup sevabını babası olan kişinin ruhuna bağışlamalıdır.

    Rüyada Babası olan kişi İle Konuştuğunu Görmek

    Anne, baba görmek gibi rüyalar oldukça hayırlı ve güzeldir. Bu rüyalar rüyayı gören kişinin tüm manalarda rahatlamış olacağına, dileği gerçekleşeceğine, güzel rızıklarla rızıklandırılmasına, hanende bollukun ve bolluğun artmasına, hastalıklarından şifa bulmuş olmasına delalet etmektedir.

    in B