Rüyada tartışmış olmak, fayda bulmuş olmaya ve yarar görmeye işaret eder. Rüyayı gören kişinin bu sıralar çevresinde sevindirici olaylar gündeme gelecek ve bu gelişmeler yardımıyla rüyayı gören kişinin kendisine olan özgüveni artacak anlamına gelir. Şahıs için esasen sürpriz olmayan ama gene de içinde az da olsa şüphe beslemiş olmasına sebep olan bir olaydan pozitif netice çıkmış olması yardımıyla içi rahatlamış olacak ve yüzünde güller açma işini gerçekleştirecektir. Rüyada tartışmış olmak bir başka tabire göre de karşı tarafla mücadele baltalarını bir kenara atarak, barışmış ol duyuru etmek ve derhal olmasa da zamanla sımsıkı sarılmış olmak manasına çıkar.



    Rüyada Biriyle Tartışmış olmak  

    Rüyayı gören kişinin tartıştığı şahısdan göreceği yardıma delalet eder. Öte taraftan da rüyayı gören kişinin sevmediği birisi hakkında düşüncelerinin küllüyen değişmiş olacağına ve bahse konu olan insanla karşı yakınlık ve sevgi duymuş olacağına yorumlanır. Rüya maliki, sevmediği şahsa karşı ne kadar büyük haksızlık ettiğini algılayacak anlamına gelir.

    Rüyada Tartıştığını Görmek

    Hayırlı işlere ve sevindirici olaylara sebep olacak hadiseler yaşamaya, rüyayı gören kişinin etrafındaki yabancılardan da merhamet görmüş olmasına delalet eder. Rüyası esnasında tartıştığını görmüş olan kimse, kendisi yararına olacak bir karar alım yapacaktır.

    Rüyada Münakaşa Etmek

    Kalpte rahat ve ferahlık bulmuş olmak manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin ön kanaatlarından, şüphelerinden, kuruntu ve hüzünlerinden feraha ermesine ve esenlik bulmuş olmasına yorumlanır. Bununla birlikte görüşmediği kimselerle bir daha buluşma kararı alım yapması biçiminde değerlendirmeye tabi tutulur.

    Rüyada Atışma Etmek

    Esas manasıyla benzerlik gösterir diyebiliriz. Zira tatsızlığa sebep teşkil edecek hadiseler yaşamak ve ayrılık kararı alım yapmak manasına çıkar. Rüyada dövüştüğünü görmüş olan kimse kendini öfkelendirecek ve çok kızdırmış olacak bir laf işitmiş olarak, bütün gemileri aniden yakmış olabilir.

    Rüyada Ağlamak

    Rüyada göz yaşı döktüğünü görmüş olan kimse güzellik bulur. Rüyayı gören kişinin bütün dualarının kabul olmasına ve yüzünün her zaman gülmesine delalet eder.

    in T