Rüyada taşlar görmek, hayra yorulur ve rüya sahibinin yaşamında saadet getirecek, hayır ve şans getirecek gelişmeler gündeme geleceğine, dileği gerçekleşeceğine, daha evvel hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği hissiyatları tadacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi kimi şeylerin birincini yaşayacak ve sanki ayakları yere basmıyormuş gibi hissedecek anlamına gelir. Bu rüya bununla birlikte aşk alkollüsü olmak biçiminde kabullenilir.



    Rüyada Büyük Taşlar Görmek

    Rüya sahibinin yaşamının ve geçinmesinin güvence olacağına, bunun kendine büyük bir konfor vermiş olacağına, kolaylık sağlayacağına ve rahat içinde yaşamasına sebep olacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi dayanıklı bir koltuğa oturmuş olacak ve her geçen gün artan muvaffakiyeti yardımıyla koltuğu da azıcık daha yükselmiş olacak anlamına gelir.

    Rüyada Ak Taşlar Görmek

    Rüya sahibinin iyiliklerle karşı karşıya geleceğine, bol rızık sahip olacağına, daha çok mal ve gelir maliki olacağına, rekabet ettiği kişilere karşı zafer alacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılamış olacağına ve bu defa eskisinden de güzel, huzur, gösterişli ve sefahatlı bir yaşama ereceğine tabir edilir.

    Rüyada Renkli Taşlar Görmek

    Rüya sahibinin hususi yaşamının canlanmış olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sevinç ve heyecandan da hareketsiz kalamaz hale gelmiş olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatına güzellik ve mana gelmiş olacak anlamına gelir.

    Rüyada Kıymetli Taşlar Görmek

    Rüya sahibinin bundan sonra kalmış olan ömrü boyunca talihinin açık, kısmetlerinin de bol olacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin geleceğinin parlak, önün samimi davranacağına, zenginliğinin sürmüş olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, işlerinin ve yaşamının da basit hale gelmiş olacağına işaret eder.

    Rüyada Parlak Taşlar Görmek

    Rüya sahibinin variyetinin artış göstereceğine, işlerinin hızlanmış olacağına, rahatlıkının yerinde olacağına ve maddi kuvveti ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, hususi işlem göreceğine delalet eder.

    in T