Rüyada bakliyat görmek, müjde ve mutluluk olmak suretiyle kabullenilir. Rüya sahibinin ideallerinin arkası sıra yorulmuş olmadan koştuğuna ve er veya geç hayallerine, gayelerine ve beklentilerine ulaşmış olacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin büyük hayallerle girdiği yatırımlardan yana faydalı ve sevindirici gelişmeler alacağına, çabalarının boşamış ol gitmeyeceğine ve mutlu olmasını sağlayacak biçimde muvaffakiyet ve kar sahip olacağına delalet eder.



    Rüyada Bakliyat Almak

    Rüya sahibinin elinin bollaşmış olmasına, işindeki verimin ve bollukun artmasına, kazanımlarının çoğalmış olmasına, yiyip içeceği şeylerin genişlemiş olmasına ve yaşamının çok daha basit hale gelmiş olmasına yorumlanır. Rüyayı gören kişi hem parasal anlamda hem de manevi olmak suretiyle kuvvet sahip olacak ve zenginliği bulmuş olacak anlamına gelir.

    Rüyada Bakliyat Kurmuş oldu Görmek

    Rüya sahibinin yükselmiş olmasına ve ilerlemiş olmasına müşkül olmak istemiş olan, mutluluğunu tabiri caizse baltalamış olmaya çalışmış olan, ekmeğinden, mülkünden ve parasından çalmış olmanın programlarını yapmış olan taş kalpli ve art niyetli bir şahsın var olduğuna yorumlanır.

    Rüyada Bakliyatın Böceklenmesi

    Rüyada bakliyatın böceklenmesi ile bakliyat kurmuş oldu aynı anlamalara gelir. Rüya sahibinin sırtından geçinmiş olmak için ona her çeşit ziyanı vermiş olmaktan uzak durmayacak bir şahsa işaret eder. Rüyayı gören kişinin bu kimse sebebi ile parasından ve mülkünden kaybedeceğine işaret eder.

    Rüyada Kuru Bakliyat Görmek

    Rüya sahibinin talihinin ve kısmetinin açık hale geleceğine rivayet edilirken bir öte taraftan da bu rüya birçok biçimde yorumlanabilmektedir. Zira rüyada görmüş olunan kuru bakliyatların her birisi farklı manalara gelmiş olmaktadır. Mesela kuru fasulye görmek iyi değilken nohut görmek hayra yorulur.

    Rüyada Hububat Görmek

    Rüya sahibinin geçim derdinin bitmiş olacağına, ticaretinin hızlanmış olacağına, işlerinin çoğalmış olacağına, yaşamının da daha basit, keyifli ve sefahatlı bir hale gelmiş olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin eline gelecek fırsatlar yardımıyla kazançtan yana yüzünün güleceği manasına çıkar.

    in B