Rüyada tekerlekli sandalye görmek, rüya sahibinin, iş yaşamında veya toplumsal yaşamında çok pişman olacağı, büyük bir vicdan azabı yaşayacağı ve bu sebeple kendini uzun bir müddet süresince affetmeyeceği bir günah işlediğine işaret eder. Aynı vakitde, rüyayı gören kişinin, iş yaşamında veya aile yaşamında karşılaştığı sıkıntılardan dolayı elde olmadan son derece sıkıntılı ve sorunlu durumlarla karşı karşıya geleceğine ve çok sıkıntılı devirler geçirmiş olacağına işaret eder.



    Rüyada Tekerlekli Sandalyede Oturmuş olmak

    Rüyayı gören şahsın, yalnız başına altından kalkamayacağı, kendini son derece problemli vaziyetlere sokacak, büyük ziyanlar etmesine vesile olacak işler ile ilgilendiğine, çok zor ve sorunlu dönemler geçireceğine, şayet hiçbir biçimde içerisinde olduğu vaziyetden kurtulamazsa hem madden hem de manen son derece büyük ziyanlar göreceğine ve kötü şahıslar ile muhatap olmak mecburiyetine gireceğine delalet eder.

    Rüyada Tekerlekli Sandalyeye Binmek

    Rüya malikinin, iş yaşamında ve toplumsal yaşamında çok kötü hallere düşmüş olacağına, son derece problemli vakitler geçirmiş olacağına, hem madden hem de manen büyük ziyan yaşayacağı bir evreye girmiş olacağına, bu devir süresince herhangi bir kazanç elde edemeyeceğine ve bu sebeple benzer, arkadaş ve yakınlarından yardım alacağına işaret eder.

    Rüyada Tekerlekli Sandalyede Sürmek

    İş yaşamında veya aile yaşamında son derece sıkıntılı vaziyetlere düşmüş, son derece problemli bir devir yaşayan, son derece büyük hüzünler ve kaygılar ile boğuşmuş olan bir şahsa son derece büyük bir yardım yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının çaresi için son derece büyük yardımlarda bulunulacağına ve aile içinde yaşanan büyük atışma ve atışmaların bitmiş olması için benzerler arasında barışmış ol sağlamaya çalışılacağına tabir edilir.

    Rüyada Tekerlekli Sandalye İle Gezmiş olmak

    Rüyayı gören şahsın, iş yaşamında yeni ve çok getirisi yüksek olan işlere girmiş olmak için kuvvet topladığına ve bu günlerde harika işler yapmış olacağına işarettir.

    in T