Rüyada tel toka görmek, yapılan işlerde çok dikkatli olunmadığından ötürü neticelerin şahısı hiç bir şekilde tatmin etmediğini, üstün körü çalışmalar sebebi ile iş yerinde de şahsın performansından ötürü tenkitler olacağını bildirir. Tel toka görmüş olan kimse henüz evlenmemiş bir kadınsa evlilik için alışverişlere ve hazırlıklara başlar. Erkekler için askerlik havadisi ya da yeni bir yolculuk sebebi ile aile içerisinden uzağa, gurbete gitmiş olmaya de işaret eder. Haneli kadınlar için benzerlerinin kendisilerine karşı aşkın kıskanç tavırlar içine gireceklerini ve bundan ötürü gündeme gelecek değişik rahatsızlıkları bildirir.



    Rüyada Tel Toka Takmak

    Erkekler için iyiye yorulmaz ve ciddi bir zorluk içine düşecekleri anlamına gelir. Erkekler için şerefini ve haysiyetini ayaklar altın alan kimi dedikodular sebebiyle ciddi bir bunalım gündeme geleceğini, şahsın etrafı ile arsında soğuk rüzgarlar eseceğini, utanılacak işlerde bulunmuş olmaktan ötürü akrabayı de zora sokan rüyayı gören kişinin içine kapanacağını işaret eder. Haneli bir bayan bu rüyayı görecek olursa kız çocuğu olur ya da hamile kaldığının havadisini alabilir. Tel toka takmış olan yaşlı bir kişinin hayatı uzar ve sağlığı da iyi tarafa gidermiş ol. Umumilikle şahsın maddi yaşamında oluşmuş olacak sıska fakat gene de işe yarayacak gelir artışına dikkat çeken rüya, şartlara uygun bir hayata malik olunacağını bildirir.

    Rüyada Tel Toka Satmak

    Çok para getirmeyen bir işe yatırım yapmış olmanın, eldeki sermayeyi doğru kullanmayan şahsın daha sonra pişman olacağı teşebbüslerde bulunmuş olacağına da belirtitir. Tel toka satmış olmak başkalarının yardımına koşarken kendisi işlerini ve sorumluluklarını aklından çıkaran kişilerin yaşayacağı sorunlara da delalet eder.

    Rüyada Tel Toka Görmenin Psikolojik Yorumu

    Şahsın çocukluk çağında arzularını tam olmak suretiyle yaşayamadığını, çocukluluğunu doya doya tadamadığını bildirmiş olan rüya, dert kalmış olan hayalleri ve geçmişe takılı kalmış olan bir hayatı da işaret eder. Kız çocuk maliki olma dileğine ya da kızını kaybetmiş anaların acı tarafına da yorumlanır.

    in T