Rüyada telefon görmek güzel olan şeylere delalet etmektedir. Sevinç verici ve umut verici laflar duymuş olmaya, işte terfi etmeye ve rüyayı gören kişinin malının birine kalmış olacağına delalet eder. Rüyada telefon gören şahsın arka tarafından onun için devamlı dua eden, onu her işinde desteklemiş olan ve hiçbir vakit ancak bırakmayan birine işaret eder. Telefonla konuştuğunu gören rüyayı gören kişi neticesinde duymuş olmak istediği lafları duymuş olacak anlamına gelir. Telefonun çalmış olması derhal neticeye kavuşturulacak bir görüşmüş olma veya iş manasına çıkar. Rüyada telefon görmek kimi vaziyetlerde darlığa ve yokluğu da işaret edebilir, bolluğa, mülk sahibi olmaya ve dünya malına da işaret edebilir.



    Rüyada Telefonla Konuşmak

    Rüyada telefonla konuşmuş olmak güzel ve sevinç verici olan gelişmelere delalet eder. Rüyayı gören kişinin güzel bir laf duymuş olacağına veya son derece sevindirici bir bilgi alıp sevinçten ne yapacağını bilemeyeceğine işarettir. Rüyada cep telefonu görmek de aynı biçimde tabir edilir.

    Rüyada Telefon Açmak

    Rüyada telefon açık hale getirmek, rüyayı gören kişiyi çok sevmiş olan, korumuş olan, üstün titremiş olan ve devamlı onu muhakeme eten birine delalet eder. Bu şahıs rüyayı gören kişinin yaptığı tüm işlere çok inanır ve onu hep takdir eder. Bu aile büyüklerinden birisi de olma ihtimali var, sevgili, nişanlı veya benzer de olma ihtimali var, yakın bir arkadaş veya dost da olma ihtimali var.

    Rüyada Telefon Alım yapmak

    Rüyada telefon alım yapmak hayırlı havadislere ve sevindirici olaylara delalet eder. Rüyası esnasında telefon alan rüyayı gören kişi işinde çok yükselmiş olarak aşama atlayacaktır. Ayrıyeten rüyayı gören kişinin kazanımlarını ve mallarını birine devredeceği manasına da gelmiş olmaktadır.

    Rüyada Telefon Etmek

    Rüyada telefon etmek güzel ve sevinç verici şeyler duymuş olmak manasına çıkar.

    Rüyada Telefon Çalması

    Rüyada telefonun çalmış olması başlamış olması ile bitmiş olması bir olacak olan olaya delalet eder. Öyleki bir işin çok tez zamanda nihayete kavuşması anlamına gelir.

    Rüyada Telefon Kaybetmek

    Rüya sahibinin çevresindekilerle haberleşmenin zayıflaması, kendini insanlardan çekmiş olması, bazılarıyla samimiyeti azaltmış olması ve dostluk, dostluk gibi ikili bağlantılarına mesafe koymuş olması anlamına gelir. Kişi, yaşayacağı tatsız bir olay veya başından geçecek kötü bir iş sebebiyle insanlara karşı aksi tavır takınabilir ve onlarla arasındaki iyi geçim ters tarafına dönebilir.

    Rüyada Telefon Kırılması

    Şahsın katıldığı bir mülakattan, yaptığı bir başvurudan veya girdiği bir sınavdan muvaffakiyetsiz netice alım yapması manasına çıkar. Kişi, kendisisi için kritik ehemmiyet taşıyan, kariyerini ve geleceğini etkilemiş olacak bir mevzu ile ilgili olmak suretiyle istediği amaçı tutturamayacaktır.

    Rüyada Telefon Bulmak

    İş yaşamında veya eğitim yaşamında sahip olulacak yeni kazanımlara delalet eder. Bu kazanımlar maddi kıymeti olanlardan da olma ihtimali var maddi kıymeti olanlardan da. Örneğin; şahıs yeni arkadaşlıklar edinmiş olacak, yeni bir hane veya otomobil alacak, yeni bir ülke görecektir.

    Rüyada Telefon Numarası Görmek

    Şahsın arayış içinde olduğu hayrı, uğuru, kısmeti ve talihi sahip olacağına delalet eder. Şahsın vakitini, malumatını, marifetini ve sermayesini doğru kullanmış olması halinde hayatının hoşluklarla dolmuş olacağına yorumlanır.

    Rüyada Telefon Gelmesi

    Rüya malikinin, hayatının yolunda gideceğine, işlerinin hiçbir vakit aksamayacağına, etrafının hep insanlarla dolu olacağına, dertlerini, ıstıraplarını ve sevinçlerini paylaşacağı kişilerin sürekli kendisisi için yardıma hazır bulunmuş olacağına işarettir. Şahsın elini uzattığında sürekli ulaşacağı gerçek arkadaşları olacağına yorumlanır.

    Rüyada Telefon Çaldırmak

    Bu günlerde ve beklenmeyen bir yüzden dolayı iş kaybı yaşanması anlamına gelir. Bir dökümanının veya formalitenin eksik kalmış olması veya bulunamaması sebebiyle büyük bir gelirin elde edilememesi bunun da psikolojik olmak suretiyle şahıs üstünde olumsuz tesirler yaratması manasına çıkar. Şahsi yanlış hareketlerden kaynaklanmayan yalnızca imkânlar müsaade etmediği için acziyet içerisinde bir vaziyet içinde kalmış olmaya belirtitir.

    Rüyada Telefon Çalmak

    Rüyada telefon çalmış olmak, rüya sahibinin bir kişinin hususi malumatlarını merak ettiğine işarettir. Mesela alaka duyduğu veya âşık olduğu bir şahsın beraber olduğu birisi olup olmadığını öğrenmek istemiş olması gibi.

    Rüyada Kırmızı Telefon Görmek

    Yakın bir kişinin araya girmiş olması veya çöpçatanlık etmesi yardımıyla gelmiş olacak iyi bir nasipe işaret eder. Bu şahıs rüyayı gören kişiye hayırlı bir evlilik veya çıkmış olma teklifi getirmiş olacak anlamına gelir.

    Rüyada Telefon Ekranının Kırılması

    Kişinin, harika biçimde ilerlemiş olan ve iyi kazanç getirmiş olan bir işte bir terslik ve zorlanmakla karşı karşıya geleceğine, evvelden muvaffakiyetli ve kabiliyetli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, dolayısıyla yaşamının zorlaşacağına ve şahsın yarınlarını göremez ve yarınlarından emin olamaz vaziyetlerde kalmış olacağına yorumlanır.

    Rüyada Cep Telefonu Görmek

    İş yaşamında atılmış olacak doğru adımlar ve verilecek akıllıca kararlar yardımıyla ele daha çok para geçeceği manasına çıkar. Şahsın daha çok kazanç sağlayacağı bir işle meşgul olmaya başlayacağına, imkanlarının eskisinden çok daha güzel olacağına, bu vesileyle refahının ve varlığının artış göstereceğine delalet eder.

    Rüyada Cep Telefonu Bulmak

    Tez zamanda zengin olmak anlamına gelir. Rüya sahibinin çoklu bir iş yapmış olacağına veya pekçok kişiyle buluşarak büyük bir işi tamamlayacağına bu vesileyle hep beraber sözü geçer paralar kazanacakları manasına çıkar.

    Rüyada Telefon Görüşmüş olması Yapmak

    İyi bir nasiple vuslata ermeye delalet eder. Kişinin, sabırsızlıkla beklediği bir randevusuna giderek sevdiği bir kişiyle buluşmuş olmasına, akrabasından uzaktaysa akrabasının yanına tatile gitmiş olmasına, bir askerin teskere veya gurbetteki bir yakınının gelmiş olması yardımıyla ona kavuşmasına işarettir. Rüya sahibinin çektiği özlem ve hasret bitecektir.

    Rüyada Telefon Bozulması

    Şahsın başarırsa veya altından kalkarsa gösterişli içinde hayata fırsatını, programlarının alt üzer olması ve talihinin yaver gitmeyişi sebebiyle gerçeğe dönüşmeyeceğine ve şahsın bu gayesine nail olamayacağına belirtitir.

    Rüyada Telefon Kılıfı Görmek

    Alışveriş yapmış olarak şahsi eksikleri tamamlamaya ve fazladan birşeyler alım yapmaya yorumlanır. Kişi, biriktirdiği veya kazandığı fazladan parayla lüksü için harcamış olma yapmış olacak, yeni kıyafetler, yeni takılar veya yeni elektronik eşyalar alacak anlamına gelir.

    Rüyada Telefon Satmak

    Rüya sahibinin cemiyetin çok rağbet ettiği bir piyasada gösterişli sarfiyata yönelik ticari bir işle meşgul olmaya başlayacağına ve bu işin kendine hayal ettiğinden de çok kazanmayı nasip edeceğine delalet eder. Şahıs ticaret elemanı (kadını) olacak ve işinde harika satışlar yapmış olarak yüksek kar marjlarına ulaşacaktır.

    Rüyada Telefon Ekranının Çatlaması

    Şahsın hususi bağlantısında veya çok içten bir dostluk bağlantısında gündeme gelecek kimi problemlere belirtitir. Çok sevilmiş olan ve iyi geçim halinde olunan kimselerle aradaki birlikteliğin çatırdamış olmasına ve hemen hemen kopma noktasına gelmiş olmasına işaret eder.

    Rüyada Telefon Numarası Yazmak

    Tatsız veya hiç bir şekilde çözülemeyen bir probleminin tatlıya bağlanacağı manasına çıkar. Rüya sahibinin kendine husumet ve düşmanlık besleyen bir kişiye karşı kalender davranmış olup, ona karşı hoşgörülü yaklaşmış olması ve adım atması yardımıyla hem o şahısı kazanacağına hem de aradaki bu lüzumsuz ve sıkıntılı düşmanlıkı bitirmiş olacağına yorumlanır. Aynı vakitde, aile büyüklerinin ve yakın dostların ne kadar yararlı olabileceğinin nüansne varılacağı ve bağlantıların sağlamlaştırılacağı manasına çıkar.

    Rüyada Telefon Kulaklığı Görmek

    Kimseyle paylaşılmaması ve yalnızca bir şahsın bilmiş olması lazım olan bir şeyin öğrenilmesi manasına çıkar. Şahsın almış olduğu görgü gereği başkasıyla paylaşmış olmasının zayıflık veya boş boğazlık olduğuna inandığı ve dolayısıyla içinde gizleyeceği bir gerçeğe hâsıl olacağına belirtitir. Ayrıca, işlerin sorunlu bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorumlanır.

    Rüyada Telefon Çizilmesi

    Rüya sahibinin layık olduğunun altında bir yaşam sürmüş olması anlamına gelir. Öyleki şahsın yaptığı işe, harcadığı emeğe, döktüğü alınterine, gösterdiği fedakarlıka ve almış olduğu eğitime karşın kazanımlarının hak ettiğinin çok altında olmasına ve dolayısıyla herşeyin azıyla yetinmeye kabullenmek zorunda kalmış olmasına delalet etmektedir.

    Rüyada Telefon Armağan Etmek

    Sahipsiz, kimsesiz veya ancak kalmış gariban ve çaresiz bir kişiye büyük iyilikler yapılacağı manasına çıkar. Rüyayı gören kişi bu şahısı ekmek maliki yapmış olacak, onu dost platformuna sokacak, ona yer yurt göstermiş olarak etraf ve arkadaş edinmiş olmasını sağlayacak anlamına gelir.

    Rüyada Telefon Kablosu Görmek

    Şahsın bir hadisenin gerçeğe dönmesini veya bir kişinin gelmiş olmasını dört gözlemiş ol beklediğine işaret eder. Şahsın eli telefonda, kulağı da kapıda anlamına gelir. Aynı vakitde, gelmiş olacak olan havadis yardımıyla Yaradan yolunda kimi çalışmalara imza atılmış olacağına, maddi cepheden iyi bir işe girileceğine ve iyi bir nasiple evlilik hayatına girileceğine işaret eder.

    Rüyada Telefon Görmenin Psikolojik Yorumu

    Telefon, fertin şuuraltında ansızın çok şeyi anlatır. Fert için hususi yaşamından tutmuş olun da, iş ve toplumsal yaşamına, akrabası ile bağlantılarına, hayatdan beklentilerine varana kadar birçok şeyi simgeler. Telefonun yaşamımızda vazgeçilmez bir yeri vardır ve günümüz koşullarında hepimiz için olmazsa olmazlardandır. Gün içinde telefonla gelmiş olacak tek bir havadis o günkü bütün programımızı karmakarışık edebilir veya tam aksine bütün dertlerimizi unutturabilir. Bu nedenle telefon hedefimize hizmet edecek önem derecesi yüksek bir ara bulucudur. Bir yerde kaderimizi belirlemiş olacak kadar fonksiyonel ve önem derecesi yüksektir. Fertin şuuraltında bir havadis beklediğini veya bir gerçeği öğrenmenin sabırsızlığını taşıdığını gösterir.

    in T