Rüyada baldız görmek, karışıklık ve kargaşa manasına çıkar. İşlerin bozulmuş olup, kördüğüm olmasına, rüyayı gören kişinin kendisini izah mevzusunda yetersiz kalmış olup hata anlaşılmış olmasına ve kaba tabirle birçok tantana çıkmış olmasına yorumlanır. Ortalığın karışması ve insanların birbirleri arasındaki hürmet ve sevginin yitirilmesi, ahenkin bozulmaya uğraması, olayların kızışmış olması manasına çıkar. Sakin, durgun ve yolunda giden yaşamın aniden gelgitlerle sarsılacağı ve bir bardak suda fırtınaların kopacağı bir süreç gündeme gelecek anlamına gelir.



    Rüyada Baldızla Evlenmek

    Büyük uğursuzluk olmak suretiyle nitelendirilir. Rüyayı gören kişinin lüzumsuzca moralinin bozulmuş olup, gülen yüzünün asılmış olmasına ve bütün keyfinin kaçmasına yorumlanır. Her şey yolunda giderken işgüzar kimseler sebebi ile lüzumsuzca gerginlike girmiş olup, çok zor ve gergin günler geçirmiş olmaya yorumlanır.

    Rüyada Baldızla Konuşmak

    Rüyada baldızla konuşmuş olmak, entrikaların içinde kalmış olmaya ve çıkmış olmaya çalıştıkça daha fazla olayların içine gömülmeye işaret eder. Rüyayı gören kişi büyük haksızlıklara uğrayacak ve dolayısıyla de etrafındaki kimi kimselerle bağlarını kesmiş olup, haberleşmeni sonsuza dek koparacaktır.

    Rüyada Baldız Öpmek

    Rüyayı gören kişinin boş yere yere girdiği işlerden ümitlenip, olmayacak hayallere kapılmış olacağına ve sonradan da büyük düş kırıklığı yaşayacağına yorumlanır. Şahıs kendine fayda sağlamayacak kişilere takılmış olacak veya işlere girmiş olacak, dolayısıyla de ağırlığı olan karşılıklar ödeyecek anlamına gelir.

    Rüyada Kayınbirader Görmek

    Rüyada kayınbirader görmek, rüyayı gören kişinin inandığı ve güvendiği şahıslardan büyük kayıp vereceği manasına çıkar. Onlara itibar etmesi sebebiyle hem ekonomik manada hem de manevi manada çöküş yaşayacaktır şeklinde açıklanır.

    Rüyada Kayınbirader ile Atışma Etmek

    Esas manasına kısmi olarak de olsa yakın sayılır zira rüyayı gören kişinin bazılarıyla anlaşmazlığa düşmüş olup stres yaşamasına ve dolayısıyla de asaplarının yay gibi gerilmesine yorumlanır. Bu gergin vaziyetden rüyayı gören kişinin en yakınındakiler de nasiplerini alacaklardır.

    in B