Rüyada balgam çıkarmış olmak, rüya sahibinin kurtuluş yollarına, çarelere, çözümlere, talihe, kısmete, maddi ve manevi rahatlığa ereceği manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin mutsuzluktan, umutsuzluktan ve karamsarlıktan sönmüş olan gözünün ışığının bir daha parlamış olmasına, hayat enerjisinin ve dileğinin canlanmış olmasına ve rüya sahibinin hayaller kurmuş olmaya kaldığı yerden sürüp gitmesine sebep olacak sevindirici olayların ortaya çıkacağına tabir edilir.



    Rüyada Balgam Çıkarttığını Görmek

    Rüya sahibinin yaşamış olduğu sorunların, problemlerin ve dertlerin sona ereceğine, başında dönmüş olup durmuş olan siyah bulutların dağılmış olacağına, çevresinde dönmüş olan uğursuzluğun yok olacağına ve rüyayı gören kişinin artık kötü günlerini arka tarafında bırakmış olarak güzel günleri kucaklayacağına yorumlanır. Rahata, esenliğe ve rahata ulaşmaya yorumlanır.

    Rüyada Ağızından Balgam Çıkarmak

    Rüyası esnasında ağızından balgam çıkarttığını gören şahsın içine attığı, sustuğu, kendini çok üzmüş olmasına rağmen kimseye söylemiş olamadığı ve yüreğinde sakladığı herşeyi yüksek sesle anlatım edeceğine ve aniden bütün yükünden, ağırlığından, gamından, tasasından ve derdinden kurtuluşa ereceğine işaret eder.

    Rüyada Yeşil Balgam Çıkarmak

    Rüyayı gören kişinin sıhhat problemlerinden kurtuluşa ereceğine, şahsi meselelerini çözmüş olacağına, geçmişte yaşamış olduğu acı veren durumları unutmuş olacağına, kendini kötü hissettirmiş olan her çeşit hissiyat, fikir ve korkudan da uzaklaşmış olacağına ve şöylece memnun olacağına işaret eder.

    Rüyada Sarı Balgam Çıkarmak

    Rüya sahibinin iyilik, hayır ve güzellik bulmuş olacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi aklını kemirip durmuş olan, üzülmüş olmasına, ağlamış olmasına, haneye kapanmasına ve toplumsal yaşamından ırak durmuş olmasına sebep olan bütün problemleri unutmuş olmaya karar vermiş olacak ve sevinç için büyük bir adım atacak anlamına gelir.

    Rüyada Öksürmüş olarak Balgam Çıkarmak

    Rüyası esnasında öksürmüş olarak balgam çıkardığını görmüş olan kimse, her işi başaracak, kafasını koyduğunu yapmış olacak ve heveslendiği tüm işlerde mutlu edici bir sonuca malik olacaktır diye tabir edilir. Rüyayı gören kişinin arzularına giden yolda engel tanımayacağı, er veya geç gayesine ulaşacağı ile tabir.

    in B