Rüyada tövbe görmek, iş yaşamında yaşanan sorunlara veya problemlere karşı son derece büyük bir karar vermiş olmak ve bu karar yönünde hareket etmek gerektiğine, bu vesileyle kötü hallerin ve musibetlerin defedileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu vesileyle malubiyete uğratılacağına ve feraha çıkılacağına işaret eder. Aynı vakitde, çok iyi şahıslar ile dostluk veya iş ortaklığı kurulacağına işaret eder.



    Rüyada Tövbe İstiğfar Getirmiş olmak

    Hüzün ve eza çekilmiş olarak geçen devirlerin sona ereceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmış olmakta olduğuna, ziyan edilen çalışmaların karlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, dirlik, düzeninin ve neşen yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve memnun ve neşeli havadisler alımı yapılıp tabir caizse havalara uçulacağına işaret eder.

    Rüyada Tövbe Bozmuş olmak

    Doğru adımlar atılmadığı ve lazım olan kararlar verilmediği takdirde son derece sıkıntılı vaziyetlere düşüleceğine, daha evvel çözüldüğü düşünülen meselelerin tekrar açığa çıkacağına, maddi ve manevi rahatlığın evi terkedeceğine, huzurun kaçacağına, arzulanan çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine ve epeycedir düşünce edilen şeylere kavuşulamayacağına işaret eder.

    Rüyada Tövbe Etmek

    Kişinin, tez zamanda iş yaşamında harika bir noktaya gelmiş olacağına, sıkıntılarının yakın zamanla atacağı adımlar yardımıyla bitmiş olacağına, hem madden hem de manen çok iyi ve memnun olunacak bir hale gelineceğine, aile yaşamı içinde ve çok huzur dolu bir biçimde yaşamaya ve ev içinde maddi ve manevi rahatlığın hüküm sürmüş olacağına delalet eder.

    Rüyada Tövbe Duası Okumuş olmak

    Zamanla atılmış olacak adımlar ve çok iyi ve karlı gelişmeler yardımıyla herşeyin rayına gireceğine, parasal olmak suretiyle iyi bir yere gelineceğine, ziyanların tez zamanda telafi edileceğine, uzun seneler süresince kapalı kalmış olan kalp kapılarının açık hale geleceğine ve yeni bir aşka yelken açık hale geleceğine yorumlanır.

    in T