Rüyada balo görmek, rüya sahibinin, iş yaşamının çok zor bir biçimde ilerlemiş olacağına, muvaffakiyetli işlere girdiği halde tez zamanda ziyan edeceğine, işlerinin kendini çekemeyen şahıslar kısımından baltalanmış olacağına, sevdiği şahıslardan birinin yaptığı büyük bir yanlış yüzünden başının çok ağrıyacağına ve hiç ummadığı aniden bir huzursuzluk yaşayacağına işaret eder.



    Rüyada Baloya Gitmek

    Rüya malikinin, işlerinde büyük bir sorununun gerçeğe dönüşeceğine, elinde olan biraz paranın bu günlerde lüzumsuz bir şey için harcanmış olacağına, karşı karşıya geleceği kimi hadiselerden dolayı kalbinin kırılmış olacağına, kazanımlarının eksilmiş olacağına ve tez zamanda pekçok sorunla uğraşmak mecburiyetine gireceğine işaret eder.

    Rüyada Balo Kıyafeti Görmek

    Rüyayı gören şahsın, yapacağı bir çalışmış olma yardımıyla hiç ummadığı kadar son derece fazla kar sahip olacağına, yalnız bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, epeyce zaman sevindirici haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir yanıt alacağına ve bu yanıttan dolayı büyük ziyana uğrayacağına delalet eder.

    Rüyada Balo Elbisesi Görmek

    Rüya malikinin, işlerinin sevdiği bazılarının atacağı kusurlu adımlar yüzünden büyük sorunlara girmiş olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir hale düşmüş olacağına, huzur ettiği bir evrede başına gelmiş olacak kimi olumsuz hadiselerden dolayı keyfini bozan vaziyetler ile karşı karşıya geleceğine, son vakitlerde insanlar ile arasının açık hale geleceğine ve kendisi kabuğuna çekileceğine yorumlanır.

    Rüyada Maskeli Balo Görmek

    Rüyayı gören şahsın, aile yaşamı içinde son derece büyük kaygılar içine düşmüş olacağına, alacağı kimi kötü havadisler yüzünden üzülmüş olacağına, kendisisi paralayacağına, başına gelmiş olan üzücü bir olaydan etkilenmiş olup çevresindeki insanlara çok kırılmış olacağına ve insanlar ile arasına mesafe koymuş olacağına işaret eder.

    Rüyada Şölen Görmek

    Rüya malikinin, yapacağı bir çalışmış olma yüzünden kendini çok kötü hallere sokacağına ve sorunlu vakitler geçirmiş olacağına işaret eder.

    in B