Rüyada ünlü erkek görmek, rüyayı gören kişinin yakında umulmadık bir şöhrete ve saltanata malik olacağının bir göstergesidir. Bu rüya bilhassa iş yaşamında yükselmiş olmak istemiş olan kimse için, mevki ve makam maliki olmaya işarettir. Rüyada ünlü bir erkekle konuştuğunu görmek, yakında kuvvetli, kudretli ve ekonomik manada zengin bir kimse ile dostluk edip ondan yardım göreceğinize; ünlü bir erkekle oturduğunuzu görmüş olmanız, önünüze çıkmış olacak hayırlı ve karlı bir kısmete tabir edilmektedir. Rüyada ünlü bir erkeğin evinizde olduğunu görmüş olmanız, sizlerin neslinizden gelmiş olacak bir çocuğun ileride çok yüksek bir mevkiye çıkmış olacağına ve sizinle beraber pekçok insan ada yardımcı olacağına tabir edilmektedir.



    Rüyada Ünlü Olduğunu Görmek

    Bu rüya değişik biçimlerde tabir edilmektedir. Kimi bilginlere göre bu şekilde bir rüya, şahsın yakında bir günah işlemiş olmasına, kendine haram olan bir kadınla beraberce kalmış olmasına delalet eder. Kimi zaman da bu şekilde bir rüya yapmış olacağınız büyük bir hareket neticende insanların sevgi ve hürmetini kazanacağınıza ve cemiyet içinde güzel bir isimle anılmış olacağınıza tabir edilmektedir. Rüyada ünlü bir şarkıcı olduğunuzu görmüş olmanız, dünyalığa, şahsın dünyevi olanla ilgilenmiş olup manevi değerleri kaybetmiş olmasına delalet etmektedir. Rüyada ünlü bir oyuncu olduğunuzu görmüş olmanız ise günlük yaşamda iki yüzlülük yapmış olan ve insanlara devamlı oyun oynamış olan bir kişiye işarettir.

    Rüyada Ünlü Bir Çocuğu Olduğunu Görmek

    Rüyası esnasında ünlü bir çocuğa malik olduğunuzu görmüş olmanız, şayet esas yaşamda bir çocuğunuz mevcutsa onun ileride şan ve şöhret maliki olmasına ve güzel bir isimle anılmış olmasına delalet etmektedir. Bu şekilde bir rüya henüz evlenmemiş kimseler için saltanata, umulmadık kazançlara ve dünya yaşamındaki sevinç ve rahata tabir edilir. Rüyası esnasında çocuğunu televizyonda görmüş olan kişi arka tarafında güzel ve onurlu bir isim bırakır.

    Rüyada Ünlü Erkek Görmenin Psikolojik Tabiri

    Rüyada görmüş olunan ünlü erkek sizlerin televizyonda gördüğünüz şöhretli şahısların yaşamlarını çok merak ettiğinizi ve gene takip etdiğiniz ünlülere büyük hayranlık duyduğunuzu göstermiş olmaktadır.

    in Ü