Rüyada ünlü sanatçı görmek, güzel talih ve sevinç getirmiş olacak havadisleri müjdelemiş olmaktadır. Eğer görmüş olunan ünlü şahıs bayansa rüyayı gören kişi şahsın iş, meslek ve ticari yaşamında parasal zarara gireceğine, ünlü sanatçı erkekse, son derece sevindirici bir havadis alınacağınıza veya sevmiş olduğunuz kişilerle kalabalık bir platforma girmiş olacağınıza işaret eder. Rüyada şahsın ünlü bir sanatçıyla muhabbet ettiğini görmüş olması, etrafındaki şahıslara dikkat etmesi gerektiğine ve etrafınızda size ziyan vermiş olmak istemiş olan şahısların olduğuna işaret eder.



    Rüyada Tiyatrocu Görmek

    Rüyada tiyatrocu görmek, meslek hayatınızda dikkatli davranmış olmadığını takdirde dolandırılabileceğinize veya büyük bir aldatılacağınıza delalet eder. Eğer rüyada görmüş olunan tiyatrocu bayan ise, mesleki ve ticari sahada gündeme gelecek meşakkatlara, görmüş olunan tiyatrocu erkek ise kayba sebep teşkil edecek hata ortaklıklara işaret eder. Rüyada kendinizi bir tiyatrocu olmak suretiyle görmüş olmanız ise en güvenmiş olduğunuz şahıslar vasıtasıyla idrakinde olmadan desiseli bir hale karışacağınıza yorumlanır.

    Rüyada Oyuncu Görmek

    Rüyada oyuncu görmek dostlarınız kısımından bir mevzuda hata anlaşılmış olacağınıza, dikkat etmediğiniz takdirde sevmiş olduğunuz insanları aheste aheste kaybedebileceğinize işaret eder. Aile içinde yetki sahibi olacağınıza, saygınlığınızın ve itibarınızın hem işinizde hem de yakın etrafınızda artış göstereceğine da belirti etmektedir. Ara sıra rüyada görmüş olunan oyuncu şahsın kimi kazançlar sahip olacağına delalet ederken, kimi zaman da çevrenizdekilerle yaşayacağınız geçimsizlik ve uyuşmazlık olmak suretiyle da tabir edilmektedir.

    Rüyada Oyuncu Görmek

    Rüyada oyuncu görmek memnun edici havadislerin alınacağına işaret eder. Rüyada görmüş olunan oyuncu lafı geçen, saygınlığı olan,  makam ve koltuk maliki olan bir devlet büyüğünden alımı yapılacak yardıma bununla birlikte alımı yapılan yardımla güzel bir iş maliki ve gelir maliki olmaya yorumlanır. Eğer rüyası esnasında oyuncu görmüş olan kimse henüz evlenmemişse, yaşamının sisteme girmiş olacağına, gelmiş olacak ile alakalı kurulan bütün programların gerçeğe dönüşeceğine ve iyi bir nasipe, rüyayı gören kişi evliyse, evliliğinde yaşamış olduğu sorunların nihayete ereceğine ve şahsın huzur dolu bir evlilik yaşamı olacağına tabir edilmektedir.

    in Ü