Rüyada banyo temizlemiş olmak, yarım kalmış olan işler sebebiyle şahsın ara sıra zorluk içine düşmesi, ara sıra verilen lafların tutulamaması yüzünden dostlarla aranmış olun açılmasının gerçekleşmesi ve istenmeyen kırıcı konuşmalar yaşanması biçiminde tabir edilir. Banyo temizlediğini görmüş olan kimse kendinde hata bulduğu ve ziyan vermiş olan yanlarını düzeltmiş olmaya çalıştığı gibi, başkalarının noksanlarını ört basmış ol eden ve umumilikle suçu kendinde bulmuş olan bir eğilimle yaşarmış ol.



    Rüyada Banyo Yıkamak

    Rüyayı gören kişinin yaşamını ciddi bir biçimde değerlendirip bir daha yapılandırması ile alakalı kararları gösterir. Banyo yıkadığını görmüş olan kimse dostları içinde kendini kullanmış olan ve dedikodusunu yapanlardan uzaklaşır ve hususi yaşamına çeki sistem verir. Aşk bağlantılarında de ayrılıklardan sonra yeni maceralara kapı aralanacağını, şahsın hayatına ak bir sayfa açmayı başararak devam edeceğini de tabir eder. Banyo yıkamış olmak ruhsal cepheden da arınmış olmak isteyişin, olumlu bakışmış ol açısının ve geçmişten feraha ermek dileğinin bir alametidir. Bu rüya haneli kimseler için taşınma ve başka bir memlekette iyi bir yaşama başlamış olma fırsatına da işaret eder. Şahsın kendisi akrabasını de kapsamış olacak büyük kararlar alım arefesinde olduğunun da belirtisidir.

    Rüyada Banyo Yaptığını Görmek

    Manevi manada kendini değişik arayışlara iten kişileri tasvir eden rüya bununla birlikte gündeme gelecek önem derecesi yüksek olayların şahsın yaşamında bir ömür iz bırakacağını da belirtir. Rüyada banyo yaptığını görmek İslami cepheden da tövbe etmek ve haramdan ırak bir hayat şekli seçmiş olmak manasına çıkar. Hayırlı tasvir edilen rüyalar arasındadır, şahıs için yenilenmiş olma, arınmış olma ve güzel başlangıçlar yapmış olma talihi manasına çıkar.

    Rüyada Banyo Temizlemiş olmanın Psikolojik Tabiri

    Psikolojik olmak suretiyle şahsın yaptığı yanlış hareketlerden duyduğu hüzünü, pişmanlığı ve bu yanlış hareketleri düzeltmiş olma arayışı içinde olduğunu gösterir. Banyo temizlemiş olmak aile içinde kimi problemler olduğunu ve şahsın bu sıkıntıları bitirmiş olmak için uğraş verdiğinin de temsilcisidir. Şahsi sorunlarını kendi kendine gidermiş olmaya çalışmış olan, dertlerini içine atarak başkaları ile paylaşmış olmadan yaşayan kişileri de sembolize eder.

    in B